July 11, 2013

woi woi




Hohoiiii! gua dah penat duduk KL sini lama-lama. Bila mahu habis diploma ni?! duit macam air yang jatuh bertaburan tahu tak, Expenses tak tahu la nak cakap macam mana. Nak pegi kelas je dah kena spend for train and bus. Tu tak cerita lagi situation dalam train setiap kali nak pegi kelas pagi. Dihimpit oleh monster-monster muka ketat, dah macam ikan sardin Marina. Sadis betul. Part kejar-mengejar train supaya tak kena tinggal pulak dah macam dalam cerita Hindustan. Hritik Roshan kejar cinta Pretty Zinta. HAHA. Betapa hecticnya life dekat sini. Tambah pulak tengah Ramadhan sekarang ni, part bila tak sama waktu kelas dengan Dinaa paling aku benci sebab terpaksa tunggu bas nak balik, kalau sama waktu aku tumpang je kereta dia. Lepastu bila nak bukak puasa. standard lah pegi bazaar cari juadah. Yang tak boleh bla, pegi bazaar sekangkang kera dengan rumah tapi jam dia yaAllah dah macam ape! bencinya aku.  Cepat-cepatlah habis woiii.





ini lah situasi bila class dismiss. Bila train depan kolej, semua tempat rasa gatal kaki nak pegi.-.-



No comments:

Post a Comment