December 17, 2010

Growing up


















when i grow up, i want to be the next supamodal!! eventhough i tahu i tak secantik kakak 'i'... rasa nak lempang tak dengar?? =.='''




posing maut gitu

tengok lah 'i' sekarang sula besar!!

abaikan yang bawah ni, memang rasa nak lempang kalau ternampak orang mcm ni kan?

December 8, 2010

The not so ugly





P/s : this post may contain emotional and so-fucking-major-loser feeling-but-not-so-loserlaa.... so, please beware of the dog when u driving.. What a crap -.-!!!!

The not so ugly said
: for almost 17 years i lived... i've never been in relationship . Not just that, i've never like or love someone cause when a guy starts liking me, i feel stressed. Weird isn't it?? tell me how they do it?? when they talked about their boyfriend... my face will turned immediately like this =.='' huh? huh? ye ke?? ouh.... ye ke?? especially when it comes to nadia and yasser love story. Nadia told me bout that guy. How he propose nadia. Eeeeeew, macam nak kahwen pulak ayat aku. But seriously, i just dont get it. Penat lelah je kau bercerita kat aku... kau dah laa selalu sempot. Sama dengan kes mia cerita pasal dia break dengan bf dia. Tersedu-sedu dia menangis. Muka aku masa tu macam mintak dicampakkan roti canai 10 keping. Sorry, i dont know how to react/respond with your story. Mesti bengang cerita kat orang cam ni kan?? If oneday, kau dengar aku tiba-tiba suka dekat sorang mamat ni, kau memang kena buat sujud syukur. Hehehe



Mari kaitkan dengan reproduktif sistem




Mari kita mulakan segmen yang berunsur sedikit lucah pada kali ini. Ohmaigawd!!! apa dah jadi dengan aku ni! cuti sekolah ni, asyik dipengaruhi benda kotor je. Syaiton banyak sungguh.


Kisah dia bermula macam nie, semalam.. ada sedara belah emak belah emak nenek tiri kita call.
Dengan suara tercungap-cungap kegembiraan, dia memberitahu dah selamat bersalin anak yang... (Jap perlukan masa untuk mengira). Haaaaa, anak kelima kalau tak silap. Rasanya macam baru semalam aku tengok kau kahwin. Gendang gendut tali kecapi, tiba-tiba anak dah lima. Eh sesuai ke aku guna pantun ni. Reproduktif sungguh yea!. Walhal masih muda haha . Mama ada bagitau yang sedara kita nie ada pakai IUCD untuk mencegah ibu-ibu dari termengandung kalau kau tak tahu apa benda ni, kau memang datang dari zaman Cheng Ho tak pon zaman batu sebab dari darjah 6 dah belajar. Adalah sebab-sebab dia memakainya. Kalau tak silap iucd tu macam besi halus panjang bersama tali yang dimasukkan. Bodoh tak kalau tanya soalan ni. Takpe, kita bisik ye I wonder how they make out?? with freaking weird thing in.... okay tak boleh lebih-lebih, my parent baca blog ni rasanya. Kang tak pasal-pasal aku kena usrah. Siapa boleh jawab soalan ni??.
haha Well, albet Isetan ada cakap,
'imagination is more important than knowledge
'.... tapi tanpa bantuan Google, kes misteri ni takkan terselesai juga.
Ceywah, misteri lah sangat!! okay, macam tu lah ceritanya. lawak tak? lawak tak?=.=''