October 20, 2011

oh nakalnya!!


chopp! dah sampai sini kena baca entri yang ni. Hehe sooooo cute!!! kepala burung hantu ni terbalik. Leher dia patah ke? Cuba tengok bebetul. haha tak lah! sebenarnya burung hantu AS ni suka pura-pura menterbalikkan kepala dia untuk menakutkan orang. Oooh! nakalnya dikau! telatah burung hantu ni dirakam seorang camera man hidupan liar AS. Burung hantu ni dirakam cuba mengejutkan adik beradiknya yang sedang tidur dengan kepala macam ni. SOOOO CUTE!! mesti tergelak adik-beradik dia tengok. Bebird pon pandai buat lawak!.

**sumber dari Billyinfo.blogspot.com.

.
haishh, macam-macam ragam lah binatang ni!. Bila baca news paper or berita, aku tak paham kenapa isu kekejaman binatang terus menjadi-jadi. Nak bela satu boleh tak baby panda ni? kenapa comel sangat. Suara dia macam babyy pulakkkkk.


.

October 19, 2011

perlu ke??

hai, dah makan?? HAHA tak ada intro lain selain hai ke anis? i know another few weeks je lagi for SPM tapi saya akan berdegil kali ni untuk menulis. It's all about my opinion this time. Sorry if you get hurt. It's kind a frustrated to see someone who is very polite, bertudung, lemah lembut at first and then turn to "sebalikyna". I hope you understand. Dah banyak kali jumpa orang macam ni. Selalunya hijrah kepada sesuatu yang baik kan?? tapi tak boleh cakap lebih jugak sebab dia mesti ada sebab kenapa dia berubah. Whatever lah, aku tak nak jadi macam ni. Eh, macam pengulas pulak. Jadi sebab tulah saya sangat tabik orang-orang yang pandai jaga diri sendiri walau dekat mana dia pergi. Nak cakap kat orang pon tak guna jugakk tau sebab takut nanti kita pon macam tu. Haishhhhhh.



..

October 12, 2011

catch me

When tears fall,
And wet my cheeks...
I want nothing more,
Than for a hand,
To be there to catch them.

When something,
That makes me happy occurs,
I want nothing more,
Than for a camera,
To catch the memory.

When out of,
Spite I throw something,
Precious,
I want nothing more,
Than for a friend,
To catch it.

When I trip,
And fall,
For anyone,
I need nothing more,
Than for you To catch me...♥












 
 
 
truly from anis syazana

October 1, 2011

go bohemian go

 
i found this photos from lookbook and i think bohemian style is sooooooooooooo kewl!! hehe enjoy!


yang penting rambutnya kerinting ya! hehe
look at her cardi (awesome!)
eh, kau makan apa ni? kenapa kaki slimmelim sangat.jom tukar kaki! ada beran? nak makan brown rice jugaklah, macam yasser.
hmmmm, envy you.


wahh! half blazer! cool!




..