October 20, 2011

oh nakalnya!!


chopp! dah sampai sini kena baca entri yang ni. Hehe sooooo cute!!! kepala burung hantu ni terbalik. Leher dia patah ke? Cuba tengok bebetul. haha tak lah! sebenarnya burung hantu AS ni suka pura-pura menterbalikkan kepala dia untuk menakutkan orang. Oooh! nakalnya dikau! telatah burung hantu ni dirakam seorang camera man hidupan liar AS. Burung hantu ni dirakam cuba mengejutkan adik beradiknya yang sedang tidur dengan kepala macam ni. SOOOO CUTE!! mesti tergelak adik-beradik dia tengok. Bebird pon pandai buat lawak!.

**sumber dari Billyinfo.blogspot.com.

.
haishh, macam-macam ragam lah binatang ni!. Bila baca news paper or berita, aku tak paham kenapa isu kekejaman binatang terus menjadi-jadi. Nak bela satu boleh tak baby panda ni? kenapa comel sangat. Suara dia macam babyy pulakkkkk.


.

No comments:

Post a Comment