January 1, 2012

azam my love!!





-.-'' mesti kalau kakak aku baca dia terkejut tengok title sebab ingat anis nak cakap pasal *pakwe* HAHAHA!.Tak nak tulis panjang berjela sakit tangan je bukan ada yang baca pongg. Tettttttttt. Pergi dataran putrajaya semalam buang masa je! berbulu tunggu bunga api last-last tak keluar =.='' gugur rambut aku menunggu. okayy Najib, tak lawak taw! kering sangat ke poket. I hate you!!! HAHA. Huishh, tak sangka dah 2012 kan?? 2011 for me was okay laa. Takada yang special pon banyak sakit hati lagi ada. Takut gila ni bila pikir dah takde sekolah lagi. 2012 baru terasa hidup di alam nyata. Kalau tidak, terkongkong je dekat sekolah. Nahhh, sekarang ni baru kau tahu langit tinggi ke rendah bila kau kena reti bawak diri. Lepas ni dah takde orang nak marah-marah, suruh-suruh dah. FINE. Sebab tu aku berazam. Ceyhhh, seriusnya!!. Yes, umur dah 17 kalau dok terlompat-terhengget lagi payah laa. Senang jeh, aku harap dapat jadi manusia yang lebih baik =.=''. boleh ke nokk!! dan tak tinggal solat. :'( dah sampai masanya anisssss. I will take things more seriously this time. Amin.


good luck 2012.
.



No comments:

Post a Comment