January 19, 2012

motif ada?



Mene tumse piar kaho. kuch nehi? barish dilkesh sanni. Nak show off sikit knowledge yang aku dapat dari abang pakistan rambut berombak mengalahkan pantai remis.  HAHA tangan didada* okayy, atleast dapat lah jugak aku belajar bahasa hindustan kannn kat sana? just like a sponge, i absorb almost everything. Motif menulis hari ni, takdak motif!. Tujuan bukak tenet sebenarnya nak isi borang UPU fasa ke-2 tapi hilang mood tengok banyak sangat ruangan pasal kerjaya. Sesak dado den! ingat macam main masak-masak ke isi borang tuh?? inilah akibatnya bila kita takde wawasan 2020.... okayyy merepek! tak perlu sampai 2020 lah  kann? HAHA. So, 3 March ni ada karnival pengajian tinggi dekat mines. Ingat nak ajak mereka-mereka yang sudah mampu membawa kereta..... hoii, bawalah daku ke sana! payah betul lah anis nih! nak pegi semua tempat kena ada tuan driver! pfffffttt!!! tak ada life betul!. Jealous aku tengok kau nokkk. Sejak dah ber-carrier jadi tukang ambik order ayam ni, adoii, (tak glemernya kerjaya) sabo jelah! !-.-!, semua benda aku missss. Nak hang out dengan kawan pon dah takdak masa. Bencinyaaaaa! semuanya salah kau ayam!!!




.


.





No comments:

Post a Comment