March 23, 2012

gila.gila





Phewwwww, tarik nafas lega. Okayy i have to say im so proud of my friends!! everyone got so many A's! my classmate pia dapat straight A's and im sooooo jealous. Nadia punya result tu memang mcm nak buat aku terharu. Grrr good for you! I FEEL SO REALEASE! macam orang gila aku masuk dewan tadi! berjalan pon dah tak rasa lantai sampai ada sorang abang muka macam Aamir khan datang mintak number pon aku tak layan sebab nebes punya pasal!!. Perghhh!! okayy, itu sangat over! HAHA. Dude, its over!! dah tak pening kepala dahhhh. Aku hyper hari ni, adrenaline gland terlebih sikit. HAHA.okayy cerita result dah habis. You know what?! haishhhh, tak taw aku nak cakap apa. Ni cerita masa aku kerja tadi, hishh rasa macam duduk dekat LONDON pulak kome!!! seriously tak patut! i don't expect that i can see this thing happen in Malaysia. Girlongirl action live in MFC todayyyy =.='' Okayy sangat tak patut. Kau tak rasa ke macam tempat tu terlalu 'muslimah'?! tak kesah lah kau nak cium siapa, tang mana, yang kau gatal mulut masa orang tengah ramai kenapa?. tersengih bangla-bangla kat MFC tu tengok. Yelah, dapat tengok perempuan-perempuan cantik yang sesat. I have to admitlah, memang hot pon. Okayy anis, this is so ''ewwwwwww'' but seriously, muka aku macam...*angkat kening, geleng-geleng kepala pastu rasa macam hypertolesbosetinus disorder.kay merepek. Nak cakap remaja dah macam wanita sangat pulak!. Extreme gila bangiiiii. weyhhh, get a room laaaah. Kesian jeh laki-laki kat malaysia. Muka dah cantik tapiiiiii, sayangnya.






.

March 13, 2012

What if





Legendary face, Pengetua Paridah


fuhhhhhh, rindunya! lamanya tak menulis. Dulu masa sekolah, aku suka buat karangan. Especially, english essay mesti bagi soalan suruh cerita pasal pengalaman. Pelik-pelik plak tu. Haishh, berpeluh ketiak nak reka cerita bagi kelakar. Lepastu kalau buat karangan surat meyurat, mulalah gatal nak letak nama entah ape-ape Sititumpah la, Mas soot lah, HAHA Sekarang, rasa rindu plak nak tulis pastu bagi teacher baca. Hoiiiii!!!! masa SPM, nervous gila aku buat essay okayy!!! sebab dia suruh buat karangan pasal cara nak balut luka yg bahagian 1 tuh. Luka dalam bahasa inggeris apa??!. Tension jeh kannn buat bila banyak benda yg berkaitan kita tak taw. And yang paling rindu, masa sejarah and ekonomi. Terpaksa dengar cikgu rosiah membebel pasal bla bla bla dengan muka dia yg serius gila tuhh. Oh ye!!! lupa plak aku cikgu sejarah, cikgu Atasinchi!! HAHAHA sumpah jahat kau anis!!! tapi seriuslah, aku suka dia sebab tak penah ikut trend semasa. Kau jual lah Tudung ARIANI ke, HAJABA ke, dia tetap jugak pakai pesen tudung bawal ala-ala agogo! ada aku kesah ye dak?!! sekarang baru aku nak ungkit semua ni kenapa? :'( ahhhhh, rindunyaaaaa!! Result pon dah dekat, I hate the word ''WHAT IF''. What if, i dont get good result?  just saying, WHAT IF? gahhhhh, i better expect what unexpected now.

Before i leave, here some motivation for you all yang selalu post dekat twitter, fb pasal perasaan anda selalu rasa tidak dihargai Hehe....



YESS! IM TO SEXY, NO WONDER THEY KEEP IGNORING ME!!