June 16, 2010

Perjalanan Ke Langit

Bagi yang merindukan
Tuhan menyediakan
Kereta cahaya ke langit
Kata sudah membujuk
Bumi untuk menanti Sudah disiapkan
Awan putih di bukit
Berikan tanda
Angin membawamu pergi
Dari pusat samudera Tidak cepat atau lambat
Karena menit dan jam
Menggeletak di meja
Tangan gaib mengubah jarum-jarumnya
Berputar kembali ke-0 Waktu bagi salju
Membeku di rumputan
Selagi kaulakukan perjalanan.





OHH RYAN........



gosh!! why im so addicted to your videos ryan? pernah dengar NIGAHIGA? ok kalau tak pernah, cepat bukak new tab dan search nigahiga di youtube cepat...( hey kamu, saya kata cepat!!) =.='' lembab betul la...haha tengoklah perangai mamat2 dalam video ni yang sangat genius melakukan benda-benda crap mcm aku dan mungkin mendapat inspirasi bodoh dari video tersebut. Nigahiga dah buktikan tak semestinya menyanyi dengan suara merdu di depan youtube seperti yang dilakukan oleh Justin Bieber Gay untuk jadi Famous...hey Bieber, tengok video crap lagi best dari tengok kau meronggeng depan cam nyanyi lagu 'babi' eh silap 'Baby'.... dan lepas tengok video, anda mungkin akan cakap macam ni.....
TEEEHEEE sepanjang hari!!! =.='''

Kata aku: Ryan ni sungguh kacak!! (ceh baku sungguh bahasaku) x percaya??






June 15, 2010

Love United

LOVE, IS THERE ANYTHING ELSE??



:) kami GLEE


Always feeling alone, until you
I didn't love myself, until you
I didn't care about life, until you
I never held a friend's hand, until you
I never told a friend that I loved her, until you
No one had ever held me for no reason, until you
No one had ever truly known me, until you

Lying in the darkness, without you
I don't know who I am, without you
I don't know what to do with myself, without you
How did I ever get by, without you
How did I ever find comfort, without you
Would I have ever seen my true self, without you
Would I have ever known true friendship, without you


Penjara pagi hari



hey anis, pergilah sidai kain, basuh pinggan, kemas rumah ke. Ok ini sangat tak adil, bosan ok cuti sekolah 2minggu tanpa keluar berjalan-jalan, makan-makan, nyanyi-nyayi, borak-borak (apa ni kata ganda je semua) teringin balik ke darjah 4 laa tu. Hmmm, kalau dulu, cuti sikit keluar dengan cousin yang sungguh pandai melayan perangai crap aku dengan meronggeng di redbox atau pusat membeli belah. Tapi, sekarang semua orang sibuk cari duit setelah gagal berkahwin dengan orang-orang kaya....(hahah =.='') apa anis ni..mata duitan! eh kawan teman kan la saya keluar. Asyik hadap laptop je (tangan ni asyik gatal je bukak benda bukan-bukan) seperti, bagaimana air liur hadamkan makanan, atau bagaimana nak menguruskan rambut afro yang sekian meninggi...=.='' ( ini sudah lebih) hayatilah hari-hari membosankan saya dengan melayari blog kerapu ini....
TEEGEEE


June 11, 2010

Im Bored..



Another 3 days, kakak akan balik dari PLKN. Tau tak macam mana rasanya?? rasanya macam berak yang sekian lama ditunggu utk keluar tiba-tiba keluar dengan derasnya....LEGA BUKAN?? (crap sungguh =.=) apa aku tulis ni?? kerapu goreng...

June 6, 2010

Diari K.A.M.I


eh eh, asal ada gambar rambang sara bermesraan dgn daniele nie...oh oh ok, sebenarnya nak bukak satu topik KAMI..kami-kamilah. Sara is mybestfriend...(ceh ceh ayat darjah satu) honestly, jujurly, ikhlasly...i love u sara!! dari form 1 kot kita kenal kan?? terimbas pulak episod 3 tahun yg lalu....sara, u are a great listener and i know u love me ryte?? kalau tidak kau takkan tunggu aku setiap kali waktu rehat dan berceloteh bila kau rasa aku buat salah. THANK U MAISARAHyou're one in a millione




ok..this one is nadia..i love u jugak sebab dah lama sgt kawan dan kau sangat faham aku. Nadia, teman makan, teman meluahkan segala isi hati perut, oh teman tidur tak lah (agak-agak ar der =.='').Teman kentut sama-sama. Kan nadia?? kau jangan tak nak mengaku sebab banyak kali kot kita buat, teman menggedik dan sekian segala teman,We laugh so hard together and seriously without u, im lost and tak tau nak buat decision dgn betul Thank U for being there for me NADIAyou are one in a millione



June 5, 2010

Im gonna smile like nothing is wrong
Talk like everything is perfect
Act like its just a dream
And pretend its not hurting me
Dear God... only U know how much it hurts me
Dear God...only U know how much i cry

**maaf saya teremo kali nie

June 4, 2010

Mereka itu gedik

ceh ceh title nak gempak je!!...ok i've to admit semenjak 2 menjak nie, sering sekali berjumpa dgn orang pelik2...like omg!! what happen to this kids nowdays??? 2 hari lepas, teman kan cousin pergi ke one utama and as usual, ketemu sama pondan lagi =.=" (mmg jodoh aku dgn pondan)....but in brackets(mak nyah bercumbuan dgn pengkit)hugging sini sana!! eeeeew! Come on la..get a room!! tolongla jaga behaviour sikit..dah sorang nyahh sorang lagi pengkit....diorang boleh je masuk meminang tapi rasanya siapa yg akan pregnant?? ofcourse laa pengkit tadi dan bukan lelaki belagak diva jadi NYAHHHHH!! hahah this is fucking hillirious!! dunia ni sakit!! terasa takut melihat Lia dina(adik akula) membesar....agak nya macam manalah 5 tahun akn datang nnti...PEOPLE!! seriously, we have to STOP this!!! oh dunia...kau jgnlaa gedik sangat!!

June 3, 2010

GOSH!!! u are so annoying!!!



Ok...kita kena selalu mengaku yg bukan sume orang yang kita jumpa baik rupanya, baik perangainya, baik budi bahasanya dan nya nya nya yang lain....penah x kau terasa kawan baik sendiri buat kau terasa annoying?? selalu kan?? mcm Qoutes di bawah ni!!!


"kalau kau pun susah nak suka orang, orang lain pun susah nak suka kau''

- Anisyazana-


hahahah...nak jugak buat Qoutes sendiri (padahal x sedap pon)
Contohnya kwn anda: buat lawak yang sangat x lawak..
(tapi dia gelak mcm org kena sawan babi. berok)

Anda pon:
ok..mula2 join gelak sekaki, bila anda dapati dia x brhenti gelak...
(dalam hati: eeeee sudahla tu!! aku lempang kang minah ni)

ATAU

kwn anda: bersembang rancak ttg topik lain (tiba2 dia ckp benda yg x sepatutnya ckp di khalayak ramai like porn or girls things)

Anda pon: ok..kali nie dah x bole join sembang dan tak tau cammana nak suroh dia diam...(dalam hati: ok u really really makes me want to YAKKKKKS!!!!) sorry kawan!! siapa yang terasa tu sila selimutkan diri.

LESS THAN THREE heeee :) TEEHEE