June 6, 2010

Diari K.A.M.I


eh eh, asal ada gambar rambang sara bermesraan dgn daniele nie...oh oh ok, sebenarnya nak bukak satu topik KAMI..kami-kamilah. Sara is mybestfriend...(ceh ceh ayat darjah satu) honestly, jujurly, ikhlasly...i love u sara!! dari form 1 kot kita kenal kan?? terimbas pulak episod 3 tahun yg lalu....sara, u are a great listener and i know u love me ryte?? kalau tidak kau takkan tunggu aku setiap kali waktu rehat dan berceloteh bila kau rasa aku buat salah. THANK U MAISARAHyou're one in a millione




ok..this one is nadia..i love u jugak sebab dah lama sgt kawan dan kau sangat faham aku. Nadia, teman makan, teman meluahkan segala isi hati perut, oh teman tidur tak lah (agak-agak ar der =.='').Teman kentut sama-sama. Kan nadia?? kau jangan tak nak mengaku sebab banyak kali kot kita buat, teman menggedik dan sekian segala teman,We laugh so hard together and seriously without u, im lost and tak tau nak buat decision dgn betul Thank U for being there for me NADIAyou are one in a millione



No comments:

Post a Comment