June 3, 2010

GOSH!!! u are so annoying!!!



Ok...kita kena selalu mengaku yg bukan sume orang yang kita jumpa baik rupanya, baik perangainya, baik budi bahasanya dan nya nya nya yang lain....penah x kau terasa kawan baik sendiri buat kau terasa annoying?? selalu kan?? mcm Qoutes di bawah ni!!!


"kalau kau pun susah nak suka orang, orang lain pun susah nak suka kau''

- Anisyazana-


hahahah...nak jugak buat Qoutes sendiri (padahal x sedap pon)
Contohnya kwn anda: buat lawak yang sangat x lawak..
(tapi dia gelak mcm org kena sawan babi. berok)

Anda pon:
ok..mula2 join gelak sekaki, bila anda dapati dia x brhenti gelak...
(dalam hati: eeeee sudahla tu!! aku lempang kang minah ni)

ATAU

kwn anda: bersembang rancak ttg topik lain (tiba2 dia ckp benda yg x sepatutnya ckp di khalayak ramai like porn or girls things)

Anda pon: ok..kali nie dah x bole join sembang dan tak tau cammana nak suroh dia diam...(dalam hati: ok u really really makes me want to YAKKKKKS!!!!) sorry kawan!! siapa yang terasa tu sila selimutkan diri.

LESS THAN THREE heeee :) TEEHEE

No comments:

Post a Comment