June 15, 2010

Penjara pagi hari



hey anis, pergilah sidai kain, basuh pinggan, kemas rumah ke. Ok ini sangat tak adil, bosan ok cuti sekolah 2minggu tanpa keluar berjalan-jalan, makan-makan, nyanyi-nyayi, borak-borak (apa ni kata ganda je semua) teringin balik ke darjah 4 laa tu. Hmmm, kalau dulu, cuti sikit keluar dengan cousin yang sungguh pandai melayan perangai crap aku dengan meronggeng di redbox atau pusat membeli belah. Tapi, sekarang semua orang sibuk cari duit setelah gagal berkahwin dengan orang-orang kaya....(hahah =.='') apa anis ni..mata duitan! eh kawan teman kan la saya keluar. Asyik hadap laptop je (tangan ni asyik gatal je bukak benda bukan-bukan) seperti, bagaimana air liur hadamkan makanan, atau bagaimana nak menguruskan rambut afro yang sekian meninggi...=.='' ( ini sudah lebih) hayatilah hari-hari membosankan saya dengan melayari blog kerapu ini....
TEEGEEE


No comments:

Post a Comment