April 29, 2011

super chic boyfriend blazer




super hott! i think, boyfriend blazer is a item every woman needs in her closet. Baru feel woman power!!!!!!! HAHAHA.. Jeolous giler tengok badan diorang sekeping jeh!!. Bila gua mahu kurus ni?? eh, aku besa nanti, nak pegi sedut lemak dekat bahagian bontot dengan peha (berangan) tak main dah exercise nih. Lemak tu degil, aku tak nak dekat dia. Dia nak jugak menempel dekat aku. Rasanya, 2/3 dari berat badan disumbangkan dari berat bontot and berat rambut. Sadis sungguh.







wahhhhhh! style gitewwwww :D kau hanya perlu bayangkan rambut dia sama
macam aku. -,- okay lawak.

April 25, 2011

wink wink



Dah besar dah budak banyak cakap ni.. Haish :') terharu.

hobi: bercakap tanpa henti
cita-cita: horse (host)
ayat feveret: ''botoii cakap mama''// ''cu citer cu citer..... amboi'''
idola: kakak dia yang afro tu laaah (lagi mau tanya)

macam mana nanti kalau terpaksa belajar jauh-jauh macam nina? teman gosip i nih!!!
waaaaaaaaa... nak nangis.
















April 24, 2011

Let me be honest


okay, gonna write this in english pulak. From now on, im not gonna pretend like my life was good, fun and bla bla bla fucking shittt. People see me with new friends, new life and they thought im happy enough with my all new brand life. We rarely see each other now, we rarely doing things that use to be our things to do when we get bored. What happen to us. What happen to me?. What happen to you?. We use to be bestfriend, we were very close but now, i dont even know how to start the conversation through phone or when i see u online ( u rarely online). My bestfriend that i've had since i was 13 is slowly slipping away. Most of time, i purposely on the fb to IM my friends when i get bored but you never be there. Kalau kau on pon, it seem so hard to tegur. Kejap on kejap off. What makes me feel sooooo annoying is when people keluar status
" had a great time today with bla bla bla bla" Its hurt okayy. Im not being jealous but sometimes i feel frustrated when i asked my friend for hangout and they like, " alah, takde transport" lepas spm lah!. I know lah kan, kita ni tak de lesen so you buat je lah macam orang takde lesen. I just feel like i want to repost all the photos and replay all the videos mengarut that we take before this. I dont know how to get closer to you. Words seem so hard to describe my feeling. Oh anis!! get a life!!!!. Im sorry, i cant find my new-BESTFRIEND like you did.



LOTS OF LOVE,
.Anis.



Perangai makcik-makcik





Bila kita dah lanjut usia, kita semakin nyanyok kan? memang. Mama saya dah pon buktikan kenyanyokkan makcik-makcik malaysia. HAHA. Konon-konon nak pegi kenduri hari ni. Bersemangat dia iron baju lawa-lawa (matching gituhhh). Make-up pulak tak nak kalah. Hamboiiii gemilang terbilang bajunyaaaaa. Nasib baik takde batu swaroshkaki yang lip-lap lip lap melekat kat baju tu.Kalau tak, Sakitlah mata menengoknya. Jangan buat tak tahu, aku ni kan perunding imej baju kenduri mak aku. Pengkritik terbaikk okayy. Then, lepas dah siap semua, dia call kawan dia (cik kiah) nak pegi
''gather-gather'' katanya. Kau nak tau? kenduri tu sebenarnya semalam!!! semalam okay! WAHAHAHAHAHA macam mana dia boleh lupa tarikh ni?? haishhhh. Buat malu betul. Nasib baik cik kiah tu dah kenal sangat dah perangai dia. Layan je lahhhhh perangai makcik-makcik.








April 16, 2011

Di cop sombong!



















Hai, saya anis! tak kenal kan? memang lah tak kenal kalau dah cakap ngan orang pon jarang.
Okaylah, aku rasa macam rindu orang-orang yang pernah duduk sebumbung,sekelas,semeja,sekumpulan,serumput dengan aku dulu. Sekarang, bila jumpa je balik, kau pandang aku macam alien yang datang dari planet flinstone mana entah!!. Ye lah! aku kan blur. Mentang-mentanglah muka aku toya je, semua ingat macam aku dah malas nak tegur korang lah kan. Tak reti lah nak main cium-cium, peluk-peluk ni. Kalaulah wujud time machine, memang aku nak balik dekat zaman ribena dulu. Sayangkan kalau kita dah pernah hidup macam satu family besar for about 3 tahun!!!. Bukan sekejap weh!!!! hanya sebab masing-masing dah ada kawan baru, life baru, bila jumpa... semua buat pandang macam ''eh, aku macam pernah tengok makcik ni sebelum ni'' (buat2 tak kenal). Salah aku kot bermuka ketoyaan sahaja di sekolah. Mungkin perlu ubah jadi seorang yang gedik-gedik kambing memukau dan happy-go-daki lepas ni. Fine, saya akan berubah secepat mungkin.