April 24, 2011

Perangai makcik-makcik





Bila kita dah lanjut usia, kita semakin nyanyok kan? memang. Mama saya dah pon buktikan kenyanyokkan makcik-makcik malaysia. HAHA. Konon-konon nak pegi kenduri hari ni. Bersemangat dia iron baju lawa-lawa (matching gituhhh). Make-up pulak tak nak kalah. Hamboiiii gemilang terbilang bajunyaaaaa. Nasib baik takde batu swaroshkaki yang lip-lap lip lap melekat kat baju tu.Kalau tak, Sakitlah mata menengoknya. Jangan buat tak tahu, aku ni kan perunding imej baju kenduri mak aku. Pengkritik terbaikk okayy. Then, lepas dah siap semua, dia call kawan dia (cik kiah) nak pegi
''gather-gather'' katanya. Kau nak tau? kenduri tu sebenarnya semalam!!! semalam okay! WAHAHAHAHAHA macam mana dia boleh lupa tarikh ni?? haishhhh. Buat malu betul. Nasib baik cik kiah tu dah kenal sangat dah perangai dia. Layan je lahhhhh perangai makcik-makcik.








No comments:

Post a Comment