April 16, 2011

Di cop sombong!



















Hai, saya anis! tak kenal kan? memang lah tak kenal kalau dah cakap ngan orang pon jarang.
Okaylah, aku rasa macam rindu orang-orang yang pernah duduk sebumbung,sekelas,semeja,sekumpulan,serumput dengan aku dulu. Sekarang, bila jumpa je balik, kau pandang aku macam alien yang datang dari planet flinstone mana entah!!. Ye lah! aku kan blur. Mentang-mentanglah muka aku toya je, semua ingat macam aku dah malas nak tegur korang lah kan. Tak reti lah nak main cium-cium, peluk-peluk ni. Kalaulah wujud time machine, memang aku nak balik dekat zaman ribena dulu. Sayangkan kalau kita dah pernah hidup macam satu family besar for about 3 tahun!!!. Bukan sekejap weh!!!! hanya sebab masing-masing dah ada kawan baru, life baru, bila jumpa... semua buat pandang macam ''eh, aku macam pernah tengok makcik ni sebelum ni'' (buat2 tak kenal). Salah aku kot bermuka ketoyaan sahaja di sekolah. Mungkin perlu ubah jadi seorang yang gedik-gedik kambing memukau dan happy-go-daki lepas ni. Fine, saya akan berubah secepat mungkin.





3 comments:

  1. aku tak pernah lupa kau weyh (: and aku tak pernah lupa kita :)

    ReplyDelete
  2. kau cakap sal aku ke??
    hahhaa,, kat hospital tu betol la kau?
    pakai bju sekolah? aku tak pakai spec..
    sumpah tak kenall..
    aku rabun ayam (pahal aku ttbe nyemak ni) haha

    ReplyDelete
  3. huh? kat hospital bangi eh?
    a'ah. bila masa kita jumpa ek. tak perasan.

    ReplyDelete