July 27, 2011

apa-apa entah

                                                   (dah banyak sangat ni! lelon-lelong!)

hai semua, kau kenapa?! ( dengan suara garau memukau) HAHA tak paham? ini lawak JAMBU dalam Mahakinglawak. Tak lawak? okay bye! =.='' Cek tak taw la awat cek doq kalut hupdate blog. Nak cakap banyak sangat masa terbuang dakk jugak. Spm dah dekat derr (kau dah pandai sangat ke anis?) kitew bosanlah.Yess! itulah gambaran yang se-idealnya. Chop! cakap pasal spm ni, gua geli la dengar orang panggil cikgu rosiah- mama rossi. seriously like eeeeeeeeew! tak lawak lah. please please nak muntah nak muntah! (jahatnya kau, anis). Post kali ini khas untuk nyah perkasa. dengar sekali lagi, NYAH PERKASA. Untuk membuktikan kesahihan cerita yang dicerita dalam kelas tadi (banyak beno ceritanya). Kenapa? tak percaya? manusia susukan haiwan dah common sangat kat india (kita je tak tau)  Hamboiii nyah, kau gelak macam dunia kau yang punya!! tu belom tengok gambar lagi.....

okayyy, now. please dont laugh. (muka serious)
lets take a deeeeeeep breath! kalau sempat beryoga, silakan.(takut terkejot dog bila tengok)

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


tralaaaaaaaa! (ewwwwwww!! jijiksss) perciksssssss.
haa, see? i told you already! zaman sekarang semua nak pelik je.
apa nak jadi ni. Kepada sesiapa yang layan cerita merapu meraban, http://billyinfo.blogspot.com/ sangat sesuai dengan anda!!!



 ikhlas dari anis syazana rosli XD hehehe
macam ni lah muka nyah bila tengok nanti...
terus terkena yeast sindrome. okayy sangat merepek.



.

July 26, 2011

cantik-nya





wahhhh! :') hamboii hang kemain lagi bergaya.
i adore you. kate middleton
jangan bahan kita taste macam orang tua. pleassse!

warna dia macam tak boleh terang lagi je kan?? but still look pretttyyyy!
 banyak kedai yang jual baju  range colour macam ni kann??

lain macam je taste kau anis, semua nak blazer =.='' poyo-nya!
hahahaha


:O
okayyy, this one looooooook very sophisticated!! i loike :D
berangan je kerja kau ye!!
dah dah pergi belajar.



July 23, 2011

wah wah wah!




hamboi, cantiknya rambut dia. Terliuh tengok. Hari ni takdak mood. 
okay bye!

eh kejap, semalam kan, kita pergi makan dengan amoi dengan amir. Asal banyak sangat dengan ni? ==.==
wey, mementanglah nak sep duit, order quarter chicken untuk sorang makan je tapi abang nando's tu bagi half chicken!!! wahh! rezeki ni!! ke nak perli sebenarnya ni! alololo sheweet-nya kongsi plate ngan amir. Itulah motif aku sebenarnya. Buat-buat order satu konon nak share dengan partner sambut anniversary couple (pretend) sambil mengeluarkan statement sebek  ''eh cukup ke ni, i ni makan banyak nanti tak kenyang'' tak sangka i nekk!! HEHEHE.

eh tersama pulak rambut kita. eeei, perasannyaaaa!





July 6, 2011

sebab anda tak boleh letak nama pelik-pelik di FB

yeayy!! anis mungkir janji. Kata dah tak nak hupdate. Derr, wa rindu la sama ini blog. Aku dah menulis lama dah dekat blog ni, rasanya tak salah kalau wa nak update lagi. HAHA ayat JOZAN ni.Okay, macamnilah bila aku terjumpa kawan lama masa dulu dulu main ting-ting sesama tu, diorang mesti nak tanya ada Fb tak, blog ke, ada twitter ke idok? nak follow katanya. Wa tak layan twitter tumblr la derr. Sorry la ya. Lepas tu bila diorang suruh add dekat fb. Wa pon carilah. Cari punya cari tak jumpa. Last-last bila tanya lu letak nama apa dekat pesbuk lu??. Wa tak jumpa lah. Rupanya kiah, kome dah letak nama pelik-pelik dekat pesbuk. Kemain lagi nak suruh add. kalau dah pi letak nama marrie away~ sang pottasium~ macam mana lah kome nak jumpa! apa pelik bebeno namanya!! hishhh, tak gemo betoii lah. Cuba nanti bila kome dah kahwin, kome bagi nama anak kome faris. Lepastu orang dok panggil dia far-east. Sakit hati ye dakk nama anak kita ditukar belitnya.Kalau hazira dijadinya xierrra. Hamboii!! jauh sangat tu. Memang lah sebutannya sama. Besok, gua bagi nama anak gua bunga melati. Senang tak boleh nak di glemerkan. Ye dakkk??? gua tak nak  nanti anak gua tukar nama sendiri dok letak cycy lah mumu lah tutu lah. Titi je tak jumpa lagi..


 ni latest picture khas untuk nina bobok yang dicintai


 nak tengok saya bersemangat hanyalah pada waktu makan sahaja ya.


professor in the making

 sama tak muka?? kakak dia comel lagi lah.