July 27, 2011

apa-apa entah

                                                   (dah banyak sangat ni! lelon-lelong!)

hai semua, kau kenapa?! ( dengan suara garau memukau) HAHA tak paham? ini lawak JAMBU dalam Mahakinglawak. Tak lawak? okay bye! =.='' Cek tak taw la awat cek doq kalut hupdate blog. Nak cakap banyak sangat masa terbuang dakk jugak. Spm dah dekat derr (kau dah pandai sangat ke anis?) kitew bosanlah.Yess! itulah gambaran yang se-idealnya. Chop! cakap pasal spm ni, gua geli la dengar orang panggil cikgu rosiah- mama rossi. seriously like eeeeeeeeew! tak lawak lah. please please nak muntah nak muntah! (jahatnya kau, anis). Post kali ini khas untuk nyah perkasa. dengar sekali lagi, NYAH PERKASA. Untuk membuktikan kesahihan cerita yang dicerita dalam kelas tadi (banyak beno ceritanya). Kenapa? tak percaya? manusia susukan haiwan dah common sangat kat india (kita je tak tau)  Hamboiii nyah, kau gelak macam dunia kau yang punya!! tu belom tengok gambar lagi.....

okayyy, now. please dont laugh. (muka serious)
lets take a deeeeeeep breath! kalau sempat beryoga, silakan.(takut terkejot dog bila tengok)

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


tralaaaaaaaa! (ewwwwwww!! jijiksss) perciksssssss.
haa, see? i told you already! zaman sekarang semua nak pelik je.
apa nak jadi ni. Kepada sesiapa yang layan cerita merapu meraban, http://billyinfo.blogspot.com/ sangat sesuai dengan anda!!!



 ikhlas dari anis syazana rosli XD hehehe
macam ni lah muka nyah bila tengok nanti...
terus terkena yeast sindrome. okayy sangat merepek.



.

No comments:

Post a Comment