July 23, 2011

wah wah wah!




hamboi, cantiknya rambut dia. Terliuh tengok. Hari ni takdak mood. 
okay bye!

eh kejap, semalam kan, kita pergi makan dengan amoi dengan amir. Asal banyak sangat dengan ni? ==.==
wey, mementanglah nak sep duit, order quarter chicken untuk sorang makan je tapi abang nando's tu bagi half chicken!!! wahh! rezeki ni!! ke nak perli sebenarnya ni! alololo sheweet-nya kongsi plate ngan amir. Itulah motif aku sebenarnya. Buat-buat order satu konon nak share dengan partner sambut anniversary couple (pretend) sambil mengeluarkan statement sebek  ''eh cukup ke ni, i ni makan banyak nanti tak kenyang'' tak sangka i nekk!! HEHEHE.

eh tersama pulak rambut kita. eeei, perasannyaaaa!





No comments:

Post a Comment