December 17, 2010

Growing up


















when i grow up, i want to be the next supamodal!! eventhough i tahu i tak secantik kakak 'i'... rasa nak lempang tak dengar?? =.='''




posing maut gitu

tengok lah 'i' sekarang sula besar!!

abaikan yang bawah ni, memang rasa nak lempang kalau ternampak orang mcm ni kan?

December 8, 2010

The not so ugly





P/s : this post may contain emotional and so-fucking-major-loser feeling-but-not-so-loserlaa.... so, please beware of the dog when u driving.. What a crap -.-!!!!

The not so ugly said
: for almost 17 years i lived... i've never been in relationship . Not just that, i've never like or love someone cause when a guy starts liking me, i feel stressed. Weird isn't it?? tell me how they do it?? when they talked about their boyfriend... my face will turned immediately like this =.='' huh? huh? ye ke?? ouh.... ye ke?? especially when it comes to nadia and yasser love story. Nadia told me bout that guy. How he propose nadia. Eeeeeew, macam nak kahwen pulak ayat aku. But seriously, i just dont get it. Penat lelah je kau bercerita kat aku... kau dah laa selalu sempot. Sama dengan kes mia cerita pasal dia break dengan bf dia. Tersedu-sedu dia menangis. Muka aku masa tu macam mintak dicampakkan roti canai 10 keping. Sorry, i dont know how to react/respond with your story. Mesti bengang cerita kat orang cam ni kan?? If oneday, kau dengar aku tiba-tiba suka dekat sorang mamat ni, kau memang kena buat sujud syukur. Hehehe



Mari kaitkan dengan reproduktif sistem




Mari kita mulakan segmen yang berunsur sedikit lucah pada kali ini. Ohmaigawd!!! apa dah jadi dengan aku ni! cuti sekolah ni, asyik dipengaruhi benda kotor je. Syaiton banyak sungguh.


Kisah dia bermula macam nie, semalam.. ada sedara belah emak belah emak nenek tiri kita call.
Dengan suara tercungap-cungap kegembiraan, dia memberitahu dah selamat bersalin anak yang... (Jap perlukan masa untuk mengira). Haaaaa, anak kelima kalau tak silap. Rasanya macam baru semalam aku tengok kau kahwin. Gendang gendut tali kecapi, tiba-tiba anak dah lima. Eh sesuai ke aku guna pantun ni. Reproduktif sungguh yea!. Walhal masih muda haha . Mama ada bagitau yang sedara kita nie ada pakai IUCD untuk mencegah ibu-ibu dari termengandung kalau kau tak tahu apa benda ni, kau memang datang dari zaman Cheng Ho tak pon zaman batu sebab dari darjah 6 dah belajar. Adalah sebab-sebab dia memakainya. Kalau tak silap iucd tu macam besi halus panjang bersama tali yang dimasukkan. Bodoh tak kalau tanya soalan ni. Takpe, kita bisik ye I wonder how they make out?? with freaking weird thing in.... okay tak boleh lebih-lebih, my parent baca blog ni rasanya. Kang tak pasal-pasal aku kena usrah. Siapa boleh jawab soalan ni??.
haha Well, albet Isetan ada cakap,
'imagination is more important than knowledge
'.... tapi tanpa bantuan Google, kes misteri ni takkan terselesai juga.
Ceywah, misteri lah sangat!! okay, macam tu lah ceritanya. lawak tak? lawak tak?=.=''




November 19, 2010

knowing me



What are you afraid of?

errr... my mom, she looks like a monster inc when she get angry
and sometimes, she looks like hungry shrek


What is your favaourite song?

officially missing you- Tamia
i love bruno mars thats all!!
Pisang emas- ahamd albab kering (lagu tradisional)


What do you usually do when the clocks turns 12:00?
take a shower and makes breakfast for myself and (family)... ouh really? tipu besar!


What do you worry about?

pregnant and make out!


Does it turn you off if the person u like missing some teeth?
obviously yes.


Your bad habbit?
asking to many question, i love to change lyrics till it not-nice-anymore-to-hear


Im obsessed with...
popcorn or anything crunchy. U give me crunchy munchy snack, i'll give u hug!


I hate people....
who love to compare with others and talks non-stop!







November 10, 2010

Finding me




Untill now.... i have no clue about how do i look when i turned 30, with this freaky curly hair?? hmmmm.. what do u think? its gonna be disaster.
BIG DISASTER! what is my job?, do i live happily and not living in poverty.
hehe just joking macam bersamamu la pulak. Kau cakap mcm kau nie sampah je. Will i afford to buy my dream car, dream house?? .When it comes to "ambition". I really take this question seriously.

Im 16 and i still cant figure out what is my best career that fit me well. I need motivation and a lot of reading. Hello!!! anis, ur 16!!! wake up. wake up. If u ask me what is my ambition in short term.. spontaniously, i'll say get as many A's in my Spm and go to university and score with great pointer.. Please God! let it be. I've made mistake once in my pmr and im not gonna let the same mistake happen again. NEVER NEVER. NEVER. fullstop. Oh yea!! i've just read the rich dad poor dad by robert kiyosaki. It awesome!! u should buy it! no regret for sure.



oneday, when i live a life that on my last moment of living, i can look back and say "i lived a good life". could it be? u hope anis, u hope.






October 29, 2010

I wonder how




if u had one chance to say something to your mom before she left you to go to work or anywhere....what would it be? sometimes, i always wanted to say the words that i never say to her before, but when it comes to real action, my words stood still and i just dont understand why. Maybe im just not used to say those words, i mean (rarely). But.... eventhought in silence, LOVE will always heard. In silence,
I LOVE YOU. In distance, i'll care bout you.










October 28, 2010

Sexy sexy sekali.



Here some my TOP 5 sexiest voice!!!

1. Bruno mars
2.John Mayer
3.Enrique Iglesias
4.Jason Castro
5. Teddy Geiger



Bruno
!!!. His holly voice... IRREPLACEABLE!!



and ofcourse, some picture of.....





Agyness
Deyn

Agyness Deyn Agyness Deyn Agyness Deyn maaf, saya terpuja dengan kecantikannya. Dah macam magazine mag la pulak. Mengapa wajah mu harus begitu?? Dikau telah membuat daku terkentut dikala malam pabila melihat kecantikan moooo..




Align Center

October 11, 2010

Inilah realiti ''Emak''



-Suka membandingkan anda dengan orang lain.


-Beleter sesuka hati sesedap rasa lemak berkrim disukai ramai walaupun di tempat awam, ini tidak mematahkan semangat mereka untuk terus beleter kadang-kadang tentang benda yang sangat tidak relevan seperti.....
''kan mama dah cakap, tolong jangan basahkan spender, pastu masuk dalam washing machine'' lokasi kejadian, pasar malam. Errrr.......takpelah. Malu nak cakap. ('00')

-Cakap benda yang sama berulang-ulang kali... seperti " anis, sidai kain!!! ''.
ye maaa, tak perlulah nak cakap sampai 20 kali....

-Meninggalkan beg tangan or phone or apa sahaja di dalam genggaman di merata tempat. Dan sebaik sahaja dia meyedari kehilangan barang, dia pun terus.....
" anis.... rasa-rasanya, dekat mana mama tinggalkan phone?? tolong carik kejap'' seee.... aku jugak jadi mangsa.. kita memang suka segmen mencari '' barang hilang'' kalau u all nak tau. =.=''

-Membelikan pakaian cantik lagi berjenama mahal untuk membodek hati ini. Lantas aku pun melompat memujinya....
Lalu, apabila aku menterbalikkan ''tag baju" ke belakang, terpampanglah kenyataan SALE 70%....... (patutlah banyak semacam je beli)

-Membeli phone canggih... pastu, habis dia tanya semua orang ''macam mana nak guna nih''.

-Menonton berita di televisyen pasal Paris Hilton kena tangkap dadah. Lalu dia berpesan kepada anaknya, " tengok tu, muka cantik tapi yang baik buruk pun takbole nak pikir''
" nanti bila dah besar, tolong jangan buat benda bukan-bukan" maa... janganlah nak samakan orang dengan Paris Hilton tu.... =.=''


SEKIAN.... sungguhpun begitu, saya sangat sayang emak saya.





October 9, 2010

Aku juga bisa ngomong dong..




Aku remaja biasa yang ingin bicara bebas disini karena disinilah kutemukan kertas tak berbatas penampung semua kegelisahanku, kesedihanku, harapanku, kebahagiaanku bersama teman atau keluargaku dan kuku yang lain.

(errr, kuku bukan bahasa indon) =.=



Maafkan aku jikalau cara ungkapku terkadangkala tak nyaman dihatimu bahkan kasar dan tak sopan karena aku juga ingin menyalurkan apa yang tak mungkin aku teriakkan sehari-hari karena ada hambatan dan suara sumbang mereka.
Bagi kalian yang tak pernah ngerti perasaan ini....... Pergi kau jejauh!! eceh. main je.


HEEHEEE
indahnya bahasa..





October 8, 2010

deruman enjin itu membunuhku




menjelang je petang, waktu orang balik kerja
aku phobia dengan bunyi enjin kereta mak aku =.=
sebab bila dengar je dia matikan enjin and masuk rumah,
dah dapat agak dia nak beleter apa
kusyen senget laa... rumah bau hangus.. kau masak ape?? or bilik nampak hodoh hari ni (sindiran)
pastu beleter aku suka buang masa buat benda tak berfaedah,tengok tv byk sangatlaa, guna internet terlebih masa laa and blaa bla bla
so, now.. bila dengar je bunyi enjin dia kat luar rumah, naik gila aku jadinya. Kelam kabut buat-buat sibuk dengan benda berfaedah......
kelam kabut pegang batang penyapu atau buat-buat tertidur dengan timbunan buku
(konon-konon baca buku sampai letih)haishhh, macam tak paham pulak korang nih. Dengan harapan dia tak mengkritik kerja rumah yang aku buat selama ni.....
dengan cara yang diguna pakai sehingga sekarang ni, aku rasa keberkesanan yang amat sangat!!! hahahah

SORRY ye maaa. TEEHEE


Some of the best moments in life




Laughing untill ur stomach hurt

Getting messages from ur friends at just the right time
Listening ur favourite song on youtube
Laying in bed and hearing the raindrops hitting on the window
Calls at midnight that last hours
Hearing accidently that someone is ''tengah memuji u"
Spending times with ur buddies and family
Laughing like ''orang gila'' for no reason
Spending times with ur cousin and talk about sexy kardashian, stupid Paris Hilton and
Annoying Bieber Fever .wtf.
Bawak adik gendut pergi ke 7 eleven beli Vitagen kegemaran selamanya
Your bestfriend comes, eventhough u dont call


.LESS THEN TREE.



October 6, 2010

Pada Saya



Pada saya, jam dinding di rumah perlu dilambatkan sedikit masanya kerana macam nak terberak bila tengok masa yang berlalu terlalu pantas. Lagi pantas dari mat rempit kat Kl.


Pada saya, perkataaan "fuck u" hanya diungkapkan oleh orang-orang dungu dan dicipta hanya untuk berbulan madu. =.= LOL

Pada saya, rumah idaman 'saya' nanti haruslah gedek, cantik, dilengkapi dengan ruang teater dan ruang untuk menari 'pool dance'. Tak perlu ada swimming pool pun takpe, tapi kena ada water heater sebab aku memang allergic air sejuk. Berangan~

Pada saya, manusia harus lebih menghormati bumi yang kian nazak disebabkan perbuatan kita.

Pada saya, Justin Bieber perlu ubah style rambut sebab nak termuntah dah tengok semua lelaki nak buat rambut macam dia.

Pada saya, saya benci pergi ke KL kerana terlalu ramai remaja yang cuba mempromosikan diri mereka yang tidak seberapa hebat tapi bajet je lebih.

Pada saya, tak perlulah memilih kawan atas dasar gaya dan kekayaan sebab kau tak kemana pon dengan gaya macam tu.


***sekian DARIPADA SAYA.







September 25, 2010

A loner..


:)

i've to admit that i love being alone. I hate crowd and noise and all the things that can gives me headache. I love the fact that i love walking around alone, without anybody beside me, like walking on the beach alone, on the mall, how romantic. haha it might sound crazy but it doesnt mean i hate someone accompony me.
So dont afraid to call me and ask for movie or shopping or lepak-lepak okay.


September 1, 2010

Senarai Kesyukuran

- saya bersyukur mempunyai sebuah keluarga penyayang
- saya bersyukur bapak saya botak tengah tapi masih kelihatan 'cute'
- saya bersyukur rambut afro yang dimiliki sangat membantu untuk menakutkan org
- saya bersyukur kakak saya seorang yang pandai buat duit ( tapi haram nak bagi aku)
- saya bersyukur diberi tubuh badan yang sihat walaupun tak berapa HOTT
- saya bersyukur kawan sebelah saya suara sedap ( tak la aku sakit telinga bila kau nyanyi)
- saya bersyukur diberi 'cousin' yang suka ajak meronggeng
- saya bersyukur abah dan mama sayangkan saya
- saya bersyukur saya takut kucing
- saya bersyukur saya jarang mencarut
- saya bersyukur saya dikurniakan jiran2 yang sangat bising
- saya bersyukur kawan saya nadia,una,qila,mia,sara,izyani dan nurani
- saya bersyukur tak payah sikat rambut
- saya bersyukur adik saya comel macam saya
- saya bersyukur saya masih mempunyai suara walaupun sumbang 'mambang'


** mari amalkan sikap bersyukur yea...
senaraikan list kesyukuran anda...


August 21, 2010

She's

Today, I met someone
She's different
She's weird
She's.... dont know how to say
But, she's inspired me a LOT
She told me something that some other girl wont tell me
She never done the homeworks
But when it comes to exam, she never failed...
One day, she told me about her life
Innocently, she's crying...
How poor.
How sad.
My tears drop quietly......
She's make me realize
Everything happens for a reason
Dear, please stay strong
And please ignore all the '' idiot ''






August 20, 2010

Life

It takes the one to have the other
It takes no time to fall in love
But it takes you years to know what love is
And it takes some fears to make you trust
It takes those tears to make it rust
It takes some silence to make sound
And it takes a hole to make a mountain
LIFE is wonderful....








July 30, 2010

Dream Book




lets talk about dream...... masa aku kecik, aku selalu ada banyak cita2. BUT, semuanya merapu and annoying!! tak percaya? aku pernah bercita2 menjadi doktor pakar sakit puan. Itu pun my mum yang cakap jadi doktor sakit puan ni senang je kerja dia, pastu gaji pun banyak. Lantas, apabila orang menanya aku, terus menjawab cita-citaku untuk menjadi Doktor Cinta, eh eh silap pulak.. Doktor sakit puan. Dan aku hanya sedar betapa geli geleman nya cita2 tu semenjak 2 menjak ni. Dah tu semuanya nak poyo je cita2. Peguam tersohor lah!! fashion designer lah!! tapi tu 7 tahun yg lalu hahaha.. cita2 yang terbaru pula diilhamkan dari mimpi malam hasil x basuh kaki dan monolog dalaman yang merepek.. iaitu, aku bermimpi utk bukak sebuah butik baju yang berunsurkan daging!! huh?? seriously, sangat crap =.='' dalam mimpi tu, butik aku sebijik mcm tempat jual daging kat carrefour takpon tesco.. pisau diletakkan merata-rata and baju dibungkus dengan surat khabar... even tempat letak baju tu pun refrigerator daging!! ramai pulak tu client aku.. nama kedai tu pulak diberi nama THE BUTCHER!! omg ganasnya... ohhh ngerinya mimpi ni.. adakah ini satu petunjuk atau inspirasi? eeew... dan takde pulak aku mimpi nak jadi engineer ke akauntan ke.... cerah sikit masa depan kan??? so, aku dah mula menanam sikap bercita2 tinggi kat adik aku... supaya, dia tak merapu mcm kakak dia. Anda setuju?? :)



July 1, 2010

Idiot..

ok yang ini susah..... lately, i have difficulty remembering the things that i try hard to remember. Why??? It's very frustrating to say things over and over in your head so as not to forget them, and then the next day when you try to recall what you were attempting to remember, it just won't come to you. (sometimes benda bodoh pon boleh lupa) wtf????? what happen to me??








June 16, 2010

Perjalanan Ke Langit

Bagi yang merindukan
Tuhan menyediakan
Kereta cahaya ke langit
Kata sudah membujuk
Bumi untuk menanti Sudah disiapkan
Awan putih di bukit
Berikan tanda
Angin membawamu pergi
Dari pusat samudera Tidak cepat atau lambat
Karena menit dan jam
Menggeletak di meja
Tangan gaib mengubah jarum-jarumnya
Berputar kembali ke-0 Waktu bagi salju
Membeku di rumputan
Selagi kaulakukan perjalanan.





OHH RYAN........



gosh!! why im so addicted to your videos ryan? pernah dengar NIGAHIGA? ok kalau tak pernah, cepat bukak new tab dan search nigahiga di youtube cepat...( hey kamu, saya kata cepat!!) =.='' lembab betul la...haha tengoklah perangai mamat2 dalam video ni yang sangat genius melakukan benda-benda crap mcm aku dan mungkin mendapat inspirasi bodoh dari video tersebut. Nigahiga dah buktikan tak semestinya menyanyi dengan suara merdu di depan youtube seperti yang dilakukan oleh Justin Bieber Gay untuk jadi Famous...hey Bieber, tengok video crap lagi best dari tengok kau meronggeng depan cam nyanyi lagu 'babi' eh silap 'Baby'.... dan lepas tengok video, anda mungkin akan cakap macam ni.....
TEEEHEEE sepanjang hari!!! =.='''

Kata aku: Ryan ni sungguh kacak!! (ceh baku sungguh bahasaku) x percaya??






June 15, 2010

Love United

LOVE, IS THERE ANYTHING ELSE??



:) kami GLEE


Always feeling alone, until you
I didn't love myself, until you
I didn't care about life, until you
I never held a friend's hand, until you
I never told a friend that I loved her, until you
No one had ever held me for no reason, until you
No one had ever truly known me, until you

Lying in the darkness, without you
I don't know who I am, without you
I don't know what to do with myself, without you
How did I ever get by, without you
How did I ever find comfort, without you
Would I have ever seen my true self, without you
Would I have ever known true friendship, without you


Penjara pagi hari



hey anis, pergilah sidai kain, basuh pinggan, kemas rumah ke. Ok ini sangat tak adil, bosan ok cuti sekolah 2minggu tanpa keluar berjalan-jalan, makan-makan, nyanyi-nyayi, borak-borak (apa ni kata ganda je semua) teringin balik ke darjah 4 laa tu. Hmmm, kalau dulu, cuti sikit keluar dengan cousin yang sungguh pandai melayan perangai crap aku dengan meronggeng di redbox atau pusat membeli belah. Tapi, sekarang semua orang sibuk cari duit setelah gagal berkahwin dengan orang-orang kaya....(hahah =.='') apa anis ni..mata duitan! eh kawan teman kan la saya keluar. Asyik hadap laptop je (tangan ni asyik gatal je bukak benda bukan-bukan) seperti, bagaimana air liur hadamkan makanan, atau bagaimana nak menguruskan rambut afro yang sekian meninggi...=.='' ( ini sudah lebih) hayatilah hari-hari membosankan saya dengan melayari blog kerapu ini....
TEEGEEE


June 11, 2010

Im Bored..



Another 3 days, kakak akan balik dari PLKN. Tau tak macam mana rasanya?? rasanya macam berak yang sekian lama ditunggu utk keluar tiba-tiba keluar dengan derasnya....LEGA BUKAN?? (crap sungguh =.=) apa aku tulis ni?? kerapu goreng...

June 6, 2010

Diari K.A.M.I


eh eh, asal ada gambar rambang sara bermesraan dgn daniele nie...oh oh ok, sebenarnya nak bukak satu topik KAMI..kami-kamilah. Sara is mybestfriend...(ceh ceh ayat darjah satu) honestly, jujurly, ikhlasly...i love u sara!! dari form 1 kot kita kenal kan?? terimbas pulak episod 3 tahun yg lalu....sara, u are a great listener and i know u love me ryte?? kalau tidak kau takkan tunggu aku setiap kali waktu rehat dan berceloteh bila kau rasa aku buat salah. THANK U MAISARAHyou're one in a millione




ok..this one is nadia..i love u jugak sebab dah lama sgt kawan dan kau sangat faham aku. Nadia, teman makan, teman meluahkan segala isi hati perut, oh teman tidur tak lah (agak-agak ar der =.='').Teman kentut sama-sama. Kan nadia?? kau jangan tak nak mengaku sebab banyak kali kot kita buat, teman menggedik dan sekian segala teman,We laugh so hard together and seriously without u, im lost and tak tau nak buat decision dgn betul Thank U for being there for me NADIAyou are one in a millione



June 5, 2010

Im gonna smile like nothing is wrong
Talk like everything is perfect
Act like its just a dream
And pretend its not hurting me
Dear God... only U know how much it hurts me
Dear God...only U know how much i cry

**maaf saya teremo kali nie

June 4, 2010

Mereka itu gedik

ceh ceh title nak gempak je!!...ok i've to admit semenjak 2 menjak nie, sering sekali berjumpa dgn orang pelik2...like omg!! what happen to this kids nowdays??? 2 hari lepas, teman kan cousin pergi ke one utama and as usual, ketemu sama pondan lagi =.=" (mmg jodoh aku dgn pondan)....but in brackets(mak nyah bercumbuan dgn pengkit)hugging sini sana!! eeeeew! Come on la..get a room!! tolongla jaga behaviour sikit..dah sorang nyahh sorang lagi pengkit....diorang boleh je masuk meminang tapi rasanya siapa yg akan pregnant?? ofcourse laa pengkit tadi dan bukan lelaki belagak diva jadi NYAHHHHH!! hahah this is fucking hillirious!! dunia ni sakit!! terasa takut melihat Lia dina(adik akula) membesar....agak nya macam manalah 5 tahun akn datang nnti...PEOPLE!! seriously, we have to STOP this!!! oh dunia...kau jgnlaa gedik sangat!!

June 3, 2010

GOSH!!! u are so annoying!!!



Ok...kita kena selalu mengaku yg bukan sume orang yang kita jumpa baik rupanya, baik perangainya, baik budi bahasanya dan nya nya nya yang lain....penah x kau terasa kawan baik sendiri buat kau terasa annoying?? selalu kan?? mcm Qoutes di bawah ni!!!


"kalau kau pun susah nak suka orang, orang lain pun susah nak suka kau''

- Anisyazana-


hahahah...nak jugak buat Qoutes sendiri (padahal x sedap pon)
Contohnya kwn anda: buat lawak yang sangat x lawak..
(tapi dia gelak mcm org kena sawan babi. berok)

Anda pon:
ok..mula2 join gelak sekaki, bila anda dapati dia x brhenti gelak...
(dalam hati: eeeee sudahla tu!! aku lempang kang minah ni)

ATAU

kwn anda: bersembang rancak ttg topik lain (tiba2 dia ckp benda yg x sepatutnya ckp di khalayak ramai like porn or girls things)

Anda pon: ok..kali nie dah x bole join sembang dan tak tau cammana nak suroh dia diam...(dalam hati: ok u really really makes me want to YAKKKKKS!!!!) sorry kawan!! siapa yang terasa tu sila selimutkan diri.

LESS THAN THREE heeee :) TEEHEE

April 29, 2010

What i got to do to make u LOVE me

What I got to do to make you love me?
What I got to do to make you care?
What do I do when lightning strikes me?
And I wake to find that you're not there?
What I got to do to make you want me?
What I got to do to be heard?
What do I say when it's all over?
Sorry seems to be the hardest word.
It's sad, so sad
It's a sad, sad situation.
And it's getting more and more absurd.
It's sad, so sad
Why can't we talk it over?
Oh it seems to me
That sorry seems to be the hardest word.
What do I do to make you want me?
What I got to do to be heard?
What do I say when it's all over?
Sorry seems to be the hardest word.
It's sad, so sad
It's a sad, sad situation.
And it's getting more and more absurd.
Yehhhh. Sorry

Syazana seorang yg sangat jiwang tanpa disedari rakan-rakannya yang lain.. TEEHEE

April 28, 2010

My name is LIA DINA


LIA DINA...born in 11.6.2007. I have to admit that i cant imagine living this horrendous life without u (mesti asyik gadoh dgn nina senget tu je). Thanks mama for giving birth to this (alive teddddy bear) shes so cute!! walaupon..sometimes ur so annoying and i've to washed ur
'sisa buangan' yg bau dia melekat satu taman perumahan....


how cute..



April 7, 2010

CHILDHOOD

CHILDHOOD


kedengaran di luar jendela,
kanak kanak sedang seronok
bermain ting ting dan pepsi cola.
aku pula sibuk mengayuh basikal berbatu jauhnya.
(still remember zaman muda mudi?)

haha.
enjoyed every single moment.
the very annoying laughter.
homeworks. never been done.
skip classes for some activities.
ceh. hebat la konon.

Life is worth living when you're in the right path.
The fact is you have to be sure of what you're doing


Syazana seorang yg sgt berbakat ** bueeeeeekk!!
-ANISYZANA-