October 6, 2010

Pada Saya



Pada saya, jam dinding di rumah perlu dilambatkan sedikit masanya kerana macam nak terberak bila tengok masa yang berlalu terlalu pantas. Lagi pantas dari mat rempit kat Kl.


Pada saya, perkataaan "fuck u" hanya diungkapkan oleh orang-orang dungu dan dicipta hanya untuk berbulan madu. =.= LOL

Pada saya, rumah idaman 'saya' nanti haruslah gedek, cantik, dilengkapi dengan ruang teater dan ruang untuk menari 'pool dance'. Tak perlu ada swimming pool pun takpe, tapi kena ada water heater sebab aku memang allergic air sejuk. Berangan~

Pada saya, manusia harus lebih menghormati bumi yang kian nazak disebabkan perbuatan kita.

Pada saya, Justin Bieber perlu ubah style rambut sebab nak termuntah dah tengok semua lelaki nak buat rambut macam dia.

Pada saya, saya benci pergi ke KL kerana terlalu ramai remaja yang cuba mempromosikan diri mereka yang tidak seberapa hebat tapi bajet je lebih.

Pada saya, tak perlulah memilih kawan atas dasar gaya dan kekayaan sebab kau tak kemana pon dengan gaya macam tu.


***sekian DARIPADA SAYA.







1 comment: