September 17, 2011

quick update- raya raya




so yesterday saya pergi beraya sakan. Okay nampaknya dah kena kuruskan badan ni sebab macam dah terasa gemok sangat nihh! eh, lari topik. eh, whatever lah! kesah apa aku, nanti gua pegi plkn gua kuruslah!  open house was soooooooo awesome! 3 rumah ye macam mana tak penat. Thank you semuanya, you made my day! my old buddies dah tak dengar cerita. Lantak pi lah. Semua busy, okayy saya paham. Nanti lepas spm jumpa balik. Jap-jap, aku tension ni sebenarnya dok dengar mama membebel. So, kita type cepat-cepat! terima kasih puan driver zaza yang sangat melayan saya dan puan datin mia pergi ke merata-rata tempat. Destinasi terakhir was tutti frutti.







 mia: haaaaa!, kan dah cakap phone mainan ni!! kemain macam blackberry
ydaa: eh, tu bukan phone mainan laaa. BB betul tuuuu


okay dah bye!



..

September 11, 2011

anda patut bersyukur.

CAUTION: this post may content sadness. You will never expect what will you see.


1.THE GIRL WHO CRIES BLOOD
location- india

''I dont know where the blood comes from. I cant tell how. It seems to be her blood, but where its coming from, Im not sure, Buchanan said.When one looks at her, theres no obvious cuts or scrapes or scratches or wounds; this seems to come right through the skin and the eyes, and medical science just has no good explanation for that. Theres no mechanism by which blood can spontaneously come through the skin and from the eyes as medical science understands it'' -

watch here,
http://youtu.be/RAE-1rwwWrE



2. 28 YEARS GIRL WITH THE BODY OF A BABY
location- brazil
this is really sad. I have no words after watching this.

 watch here,

 gambar dari google tak ada but please watch this video.



 ..
.

raya compilation - basi

Dah nak habis raya baru nak upload gambar. HAHA apa da!!

1. first day raya.

 alaaaaaa! gambar tak clear laaaaa.


 meet mira liyana muslimah ( sama la derr muka lu dgn yang bawah ni)

 wahhhh!! tak sangka i??


2. selepas balik raya.
merendek sakan kat ikea sambil diperhati makcik kerek yang mcm nak ajak bergaduh digelanggang.
wat lek la derr. Nak gedik sikit pon tak boleh (mcm tak pernah muda)
          meet paan yang gedikss

                 rajin betul dia kerja. Bukan senang nak dpt pekerja IKEA macam ni.

September 7, 2011

fakta auta??

jeng jeng jeng, hai!! selamat hari raya dan selamat menyambut bulan trial everyone!!! alkisah nak update gambar masa raya tapi camera, phone semua bermasalah untuk meng-konek di laptop (okayyy ini lucahs). BI was okay todayy. Yang soalan summary pasal kudut tu agak susah and objektif pon very tricky! Dah terlajak menulis ni, meh la sini makcik, pakcik, cik kiah, kak pah, kak jah *opss, kellllas kau jah !! HAHA meh nak kongsi sikit dengan korang yang otak senget tengah tu. Macam aku, suka baca benda pelik, gambar pelik, cerita pelik. Bila buat karangan cerita ( harap maklum kesudahan ceritanya macam mana) sangat pelik. Okayy, nak percaya atau tidak, dunia dah pelik sekarang! sila baca entri di bawah (sila jangan beryoga, sila mengucap)



1. KINI TIADA MANUSIA YANG LEBIH BIJAK
sekumpulan penyelidik berpendapat otak manusia sudah mencapai tahap maksimum penggunaannya dan tidak akan ada manusia yang lebih bijak selepas ini. Manusia dah cipta sesuatu yang kita anggap mustahil macam jantung palsu, tangan bionik, kapal angkasa, dan tak lama lagi ada katil terapung pulak. So, kau jangan terkejut kalau 10 tahun akan datang, kau datang rumah aku nak tidur, aku bagi katil terapung. wahhh!! gila hebat ni. Kajian ini telah dijalankan oleh simon laughlin , professor saraf.



 
katil terapung yang pastinya sakit pinggang..


2. NAKED NEWS
okayyy, ni memang dah betul nak kiamat ke apa. Kalau nak tau, sekarang dah ada naked news yang bersiaran selama 24 jam dekat perancis diikuti korea, jepun, amerika. Serious tak tipu ni!! Malaysia bila lagi? alahai, mintak simpang malaikat 24!! gediknya kau dunia!! gedik!!


                                                                  naked news japan

OMG jahh!! apa kau buat ni?? tak malu ke baca berita bogel!!


3. BEZA LELAKI GORGEOUS DENGAN GOJES!
tak nampak perbezaannya? hmmm, memang tak lama lah tu!!

 adoii, yang kau takde kerja pi tiru tu kenapa? kan dah kena bahan dengan anis!!
 HAHAHA
 peace yob!! jangan saman.