September 17, 2011

quick update- raya raya




so yesterday saya pergi beraya sakan. Okay nampaknya dah kena kuruskan badan ni sebab macam dah terasa gemok sangat nihh! eh, lari topik. eh, whatever lah! kesah apa aku, nanti gua pegi plkn gua kuruslah!  open house was soooooooo awesome! 3 rumah ye macam mana tak penat. Thank you semuanya, you made my day! my old buddies dah tak dengar cerita. Lantak pi lah. Semua busy, okayy saya paham. Nanti lepas spm jumpa balik. Jap-jap, aku tension ni sebenarnya dok dengar mama membebel. So, kita type cepat-cepat! terima kasih puan driver zaza yang sangat melayan saya dan puan datin mia pergi ke merata-rata tempat. Destinasi terakhir was tutti frutti.







 mia: haaaaa!, kan dah cakap phone mainan ni!! kemain macam blackberry
ydaa: eh, tu bukan phone mainan laaa. BB betul tuuuu


okay dah bye!



..

No comments:

Post a Comment