January 19, 2012

motif ada?



Mene tumse piar kaho. kuch nehi? barish dilkesh sanni. Nak show off sikit knowledge yang aku dapat dari abang pakistan rambut berombak mengalahkan pantai remis.  HAHA tangan didada* okayy, atleast dapat lah jugak aku belajar bahasa hindustan kannn kat sana? just like a sponge, i absorb almost everything. Motif menulis hari ni, takdak motif!. Tujuan bukak tenet sebenarnya nak isi borang UPU fasa ke-2 tapi hilang mood tengok banyak sangat ruangan pasal kerjaya. Sesak dado den! ingat macam main masak-masak ke isi borang tuh?? inilah akibatnya bila kita takde wawasan 2020.... okayyy merepek! tak perlu sampai 2020 lah  kann? HAHA. So, 3 March ni ada karnival pengajian tinggi dekat mines. Ingat nak ajak mereka-mereka yang sudah mampu membawa kereta..... hoii, bawalah daku ke sana! payah betul lah anis nih! nak pegi semua tempat kena ada tuan driver! pfffffttt!!! tak ada life betul!. Jealous aku tengok kau nokkk. Sejak dah ber-carrier jadi tukang ambik order ayam ni, adoii, (tak glemernya kerjaya) sabo jelah! !-.-!, semua benda aku missss. Nak hang out dengan kawan pon dah takdak masa. Bencinyaaaaa! semuanya salah kau ayam!!!




.


.





January 14, 2012

Tettttttttttt




Hoiiiiiii. Okayy sekarang dah pukul 3 pagi and i can't sleep!.Tak taw doh nak buat apa. Okaayy, anis dalam dunia imaginasi sekarang. Bukan senang nak ada perasaan mcm ni. Tapi serious nihhh, tercair pulakk. Ceyhhh, macamlah dia perasan aku ni kann? takpelah, siapalah kita ni :(. Asal nampak orang jeh dia senyum, tu jelah dia reti buat. HAHA soooo comel :'). Kau saja je kan buat macam tu?. Kau senyum-senyum kat aku pastu kau pegi macam tu je kannn? kejamnya! HAHA Tapi kenapa kau nak berhenti?!! kenapa?!!!! ceywah! emo pulak. Eh, mestilah!. Ahhhh, baru nak berangan! Eeeeei tak bestnyaaa, macam lirik lagu jehhh -.-menangis tak berlagu aku. :'( meh laa sini balikkkkkk.



.


January 1, 2012

azam my love!!





-.-'' mesti kalau kakak aku baca dia terkejut tengok title sebab ingat anis nak cakap pasal *pakwe* HAHAHA!.Tak nak tulis panjang berjela sakit tangan je bukan ada yang baca pongg. Tettttttttt. Pergi dataran putrajaya semalam buang masa je! berbulu tunggu bunga api last-last tak keluar =.='' gugur rambut aku menunggu. okayy Najib, tak lawak taw! kering sangat ke poket. I hate you!!! HAHA. Huishh, tak sangka dah 2012 kan?? 2011 for me was okay laa. Takada yang special pon banyak sakit hati lagi ada. Takut gila ni bila pikir dah takde sekolah lagi. 2012 baru terasa hidup di alam nyata. Kalau tidak, terkongkong je dekat sekolah. Nahhh, sekarang ni baru kau tahu langit tinggi ke rendah bila kau kena reti bawak diri. Lepas ni dah takde orang nak marah-marah, suruh-suruh dah. FINE. Sebab tu aku berazam. Ceyhhh, seriusnya!!. Yes, umur dah 17 kalau dok terlompat-terhengget lagi payah laa. Senang jeh, aku harap dapat jadi manusia yang lebih baik =.=''. boleh ke nokk!! dan tak tinggal solat. :'( dah sampai masanya anisssss. I will take things more seriously this time. Amin.


good luck 2012.
.