December 8, 2010

Mari kaitkan dengan reproduktif sistem




Mari kita mulakan segmen yang berunsur sedikit lucah pada kali ini. Ohmaigawd!!! apa dah jadi dengan aku ni! cuti sekolah ni, asyik dipengaruhi benda kotor je. Syaiton banyak sungguh.


Kisah dia bermula macam nie, semalam.. ada sedara belah emak belah emak nenek tiri kita call.
Dengan suara tercungap-cungap kegembiraan, dia memberitahu dah selamat bersalin anak yang... (Jap perlukan masa untuk mengira). Haaaaa, anak kelima kalau tak silap. Rasanya macam baru semalam aku tengok kau kahwin. Gendang gendut tali kecapi, tiba-tiba anak dah lima. Eh sesuai ke aku guna pantun ni. Reproduktif sungguh yea!. Walhal masih muda haha . Mama ada bagitau yang sedara kita nie ada pakai IUCD untuk mencegah ibu-ibu dari termengandung kalau kau tak tahu apa benda ni, kau memang datang dari zaman Cheng Ho tak pon zaman batu sebab dari darjah 6 dah belajar. Adalah sebab-sebab dia memakainya. Kalau tak silap iucd tu macam besi halus panjang bersama tali yang dimasukkan. Bodoh tak kalau tanya soalan ni. Takpe, kita bisik ye I wonder how they make out?? with freaking weird thing in.... okay tak boleh lebih-lebih, my parent baca blog ni rasanya. Kang tak pasal-pasal aku kena usrah. Siapa boleh jawab soalan ni??.
haha Well, albet Isetan ada cakap,
'imagination is more important than knowledge
'.... tapi tanpa bantuan Google, kes misteri ni takkan terselesai juga.
Ceywah, misteri lah sangat!! okay, macam tu lah ceritanya. lawak tak? lawak tak?=.=''




No comments:

Post a Comment