June 4, 2010

Mereka itu gedik

ceh ceh title nak gempak je!!...ok i've to admit semenjak 2 menjak nie, sering sekali berjumpa dgn orang pelik2...like omg!! what happen to this kids nowdays??? 2 hari lepas, teman kan cousin pergi ke one utama and as usual, ketemu sama pondan lagi =.=" (mmg jodoh aku dgn pondan)....but in brackets(mak nyah bercumbuan dgn pengkit)hugging sini sana!! eeeeew! Come on la..get a room!! tolongla jaga behaviour sikit..dah sorang nyahh sorang lagi pengkit....diorang boleh je masuk meminang tapi rasanya siapa yg akan pregnant?? ofcourse laa pengkit tadi dan bukan lelaki belagak diva jadi NYAHHHHH!! hahah this is fucking hillirious!! dunia ni sakit!! terasa takut melihat Lia dina(adik akula) membesar....agak nya macam manalah 5 tahun akn datang nnti...PEOPLE!! seriously, we have to STOP this!!! oh dunia...kau jgnlaa gedik sangat!!

No comments:

Post a Comment