June 16, 2010

OHH RYAN........



gosh!! why im so addicted to your videos ryan? pernah dengar NIGAHIGA? ok kalau tak pernah, cepat bukak new tab dan search nigahiga di youtube cepat...( hey kamu, saya kata cepat!!) =.='' lembab betul la...haha tengoklah perangai mamat2 dalam video ni yang sangat genius melakukan benda-benda crap mcm aku dan mungkin mendapat inspirasi bodoh dari video tersebut. Nigahiga dah buktikan tak semestinya menyanyi dengan suara merdu di depan youtube seperti yang dilakukan oleh Justin Bieber Gay untuk jadi Famous...hey Bieber, tengok video crap lagi best dari tengok kau meronggeng depan cam nyanyi lagu 'babi' eh silap 'Baby'.... dan lepas tengok video, anda mungkin akan cakap macam ni.....
TEEEHEEE sepanjang hari!!! =.='''

Kata aku: Ryan ni sungguh kacak!! (ceh baku sungguh bahasaku) x percaya??






No comments:

Post a Comment