February 6, 2012

tunggu




Tangan di kocek jalan menyenget, mata ke bumi, hati ke langit. OMG! i like this song. Gaji baru dapat la der, tu pasal lah feeling dia macam nak sama dengan lagu nih. Waaaaah masyuk HAHA. Okay jakunnya -.-. Eh, seriouslah, aku tak pernah usik lagi semua gaji yang aku dapat taw. Sesen pon tak. Nak beli rumah besar kan? kenalah macam tuh. Puiii poyo. Berapa sen lah sangat kannn?! haha Anis memang susah sikit nak membeli. Semalam balik Penang 2 hari ada kenduri cukur jambul anak anis ni haaa. Penatnyaaa. Eh, kenapa aku suka melalut nih. Biasalah, orang kalau dah selalu alone memang macam gini.*tengah emo ni sebab semua org tak nak layan. :'( nak nanges lahh!. Weyhhhhh, PLKN nak start dah. Sumpah menyampah!! 3 march ni doh. Kalau kerja, dah beribu dapat!. Aishhhh, ada hikmah ni. Puii. 3 bulan okayy! mesti macam beyonce badan aku bila keluar nanti kann? slim melim jehh. Uishhh, habis tergoda semua lelaki nanti. Pastu kulit muka aku nanti macam Jay-z. Sumpah tak lawa!. alolololo. Hotstuff habislah!! HAHA. sumpah gelinya dengan kau ni anis!!! haha


back to reality :'( hahaha








.


1 comment:

  1. you got PLKN niss? :O hahahahahaha good for youuuu :p

    ReplyDelete