February 24, 2012

why so emo?



Entah. Entah kenapa anis bertukar jadi seorang yang sangat emotional dan sensitif sampai tak sanggup hati sanubari ini melihat keganasan sana sini. okay Merepek. Bosan gila hari ni. Kau paham?? tak tak tak. anis sensitif sampai orang tak boleh nak melawak sikit. Bila free, anis lebih suka layan lagu yang lemah lembut yang sangat perlahan rentak muziknya kalah lagu nasyid raihan!. lagu mencarut dah tak dengar dah sekarang. KUSUT. Sejak bila entah aku jadi macam ni. Bila anis message orang tak balas pon anis touching gila macam dunia dah nak TAMAT tetttttt THE END.  Ye lah, ingatkan orang yang masa dulu konon kat sekolah macam kacang dengan kulit. Pegi mana-mana semua sama-sama. Sekali hantar text tak penah reply. Anis pon terus buat muka, call nadia and talk silly nak release tension. Lepastu, ada orang tu dia perasan kita touching, dia pon call kita malam-malam buta sekali kita dah tido. Maklumlah suara masa tengah tido, amy search pon kalah dengan aku. Dia pon terus " laaa, dah tido ke?'' ''alolololo sssory sorry sssorry kacau'' nanti kita call balik okayy?'' tak boleh comel lagihh?. Tak call balik siap kau!! HAHAHA. I know you care.

Hai, lama tak jumpa! mesti dah tinggi bila jumpa nanti. :p Ini ayat kalau jumpa budak kecik. HAHA
.imisssudoh.


Jangan tertipu, rambut i memang fotogenik. Dalam camera je dia cantik, Kat luar, hantu tengok pon lariii.
..







1 comment:

  1. HAHA..suro cnfrm gi Genting tak cnfrm2 pun anis ni! sape yg dah cnfrm pergi jeh la dlu!

    ReplyDelete