October 19, 2011

perlu ke??

hai, dah makan?? HAHA tak ada intro lain selain hai ke anis? i know another few weeks je lagi for SPM tapi saya akan berdegil kali ni untuk menulis. It's all about my opinion this time. Sorry if you get hurt. It's kind a frustrated to see someone who is very polite, bertudung, lemah lembut at first and then turn to "sebalikyna". I hope you understand. Dah banyak kali jumpa orang macam ni. Selalunya hijrah kepada sesuatu yang baik kan?? tapi tak boleh cakap lebih jugak sebab dia mesti ada sebab kenapa dia berubah. Whatever lah, aku tak nak jadi macam ni. Eh, macam pengulas pulak. Jadi sebab tulah saya sangat tabik orang-orang yang pandai jaga diri sendiri walau dekat mana dia pergi. Nak cakap kat orang pon tak guna jugakk tau sebab takut nanti kita pon macam tu. Haishhhhhh.



..

No comments:

Post a Comment