January 29, 2011

Obsession





Tipulah kalau kau cakap takde benda dalam dunia ni yang boleh buat kau ''spend'' semua duit kau untuk beli sesuatu. DAN
Tipulah kalau kau cakap dalam dunia ni takkan pernah kau berhenti masa tengah jalan dekat mall untuk tengok sesuatu. People, we all have our own obsession!! just admit it eventhough u think u dont have one.

Okay, yang ini obsession yang agak annoying for guys- (Pantang tengok cermin) gelilah lelaki suka cermin ni. Dude, liking the mirror is okay, but sitting 24/7 hours infront of mirror just to belek-belek your ( ouh wait.. they belek what huh??) rambut kot or perhaps, ( jambang aku dah cukup hensem ke nak ngorat senah nanti) atau, ( kira six pack kat perut gendut aku ni dah berapa. kenapa tak muncul?) selalunya perempuan je yang lalu sebelah kereta pandang cermin betulkan mascara. Tapi sekarang, laki pon nak gedik juga!!
tapi takpe, mereka ni selalunya pembersih dan yang hensem-hensem selalu buat macam ni.

For girls, this one is quit annoying for me. (obses dekat lelaki) ''girls, liking the guys is okay'' ehh anis, kau ni dah takde stok ayat lain ke?. =.= 24/7 hours jugaklah kau nak cakap pasal laki kau. Apa dia makan, dia tidur macam mana, hidung dia (kembang ke kempis ke), segala bulu (bulu?? bulu apa?? bulu kening dia kau nak cakap kat semua orang) ''i" suka dengar cerita pakwe makwe ni. Tapi kalau dah sampai aku nak bersin pun tak jadi bersin sebab cerita pakwe makwe ni. Haishh, ni yang parah ni. HAHA. Dan 24/7 hours jugak lah kau menulis dekat blog pasal ''dia''. Tu belum masuk stok gambar dia yang kau kumpul berkurun lamanya nak tunjuk kat blog. 'Takpe laa dik'.. nak membesar memang macam tu. Akak paham~~


Dan gambar ini pulak,merujuk kpd mereka yang obses terhadap camera. Minah seperti ini memang sangat senang dijumpai pada masa kini. Anda boleh jumpa golongan seperti ini di dalam bilik, dekat mall dan yang paling banyak dijumpai dekat tandas awam!! percayalah!! mesti ada punya!!! kalau bukan anda jumpa mereka dalam keadaan menonggek, paling kurang pon, mereka post ala-ala kerang busuk. =.='' tapi minah kat bawah ni post ala kerang masam dekat dalam bilik.


hai, saya saleha.







No comments:

Post a Comment