May 15, 2012

selamat hari mama



whats up! Lamanya limah maggi tak menulis.. Tak ada mood or yang sebetulnya, memang dah takde semangat atas beberapa perkare luar jangkaan yang berlaku. *sob sob :'( God knows how sengsaranya aku! kepada kawan-kawan yang dpt IPTA tuh, haa, ekau belajar lah betul-betul. Its end of world for me.. rasa tak berguna. Ceyhhh! dont worry, aku akan buat ape jeh untuk setanding kau. Rezeki dekat mana-mana pon ada.. (ayat cover line) HAHA. Rasa terharu sangat bila time macam nih, ada jugak kawan-kawan yg tak putus-putus bagi moral value eh moral support kat aku. Thank you babyyyy! izyani especially sangat buat aku terharu. Aaaaah, sayangnya orang-orang macam ni nak tinggalkan aku...

tak terlambat lagi kalau nak cerita pasal insan-insan mulia yang dah bawak kita dekat muka bumi nihh :) HAPPY MOTHERS DAY MAMA!!. Tak payah cakap banyak lah! mak gua memang terbaik!





mama..... tak kira sedap, mahal macam mana makanan, dia takkan makan selagi anak-anak dia belum puas makan... (sebab takut habis) :')



WE LOVE YOU! mama...






No comments:

Post a Comment