March 14, 2011

geli geli



So, today is hari cuti day dan aku day bosan day. Erkk! merepek. Almaklumlah dekat rumah asyik layan LIA cakap bahasa orang gila. Dia suka ajuk bahasa alien DESPICABLE ME yang warne kuning mata satu. Alaaa... yang suka cakap '' totoyi totoyi'' (rasa macam nak lempang) . Comel gilak!. HAHAHA


hai, saya Lia dina.
just call me timah.


Okay, mari kita cakap pasal perkara yang menjelikkan lagi menggelikan lalu tergelilah. =.='' (tak lawak) tak tahu ke orang tengah bosan nih!!! lalu, menggatal lah tangan pegi google search cari ''funny picture'' memang funny betul masalah-nya!!! haaaaa, berbalik pada motif utama. What are the things that annoy you??
atau apakah perkara menjelikkan anda...... YANG PERTAMA,




1.
OVER REACT atau TERLEBIH BERLAKON
secara am-nya, orang macam ni memang tak boleh berkawan dengan aku. Ceywah! ye lah,
annoying kot perempuan gedik yang jenis ''overreaction''. Tengok certain things jugaklah dia
bertindak untuk terlebih berlakon atas sebab apa kan. Kalau sebab dia berak cirit pastu
terus nak pegi jumpa doktor pakar siap mencarut/melalak salahkan
takdir dekat ane roti canai kononnya, letak racun.
Memang tak musyarakah! eh silap, munasabah! ( termasuk bab ekonomi plak) lain lah kalau dia ternampak pengasuh budak sepak baby yang dia jaga mengalahkan cristiano ronaldo kick bola. Yang ini memang patut di over reaction-kan!!


macam kita cakap, tengok certain things jugaklah dia over react atas sebab apa. Gambar kat bawah ni, atas sebab belon nak jatuh, so, dia buatlah muka macam mintak
roti canai 10 keping dibalingkan!!!





................................................
............................
.............







HAHAHAHAHA tak ke lawak tuh!!!



tapi kan, kalau home work banyak sangat......
memang kita patut menulis macam budak ni!!!!


2. CAMWHORE
jangan tanya kenapalah aku tak suka yang ini. Takkk, takde masalah nak tangkap gambar. Tapi janganlah terlalu banyak gambar yang sama ditangkap dekat tempat yang sama,orang yang sama, posing je lain. Aduhhh! anda nak tayang apa sebenanya huh?? kalau simpan semua gamba tu takpe jugak. Ini, habis kau upload beratus gamba muka kau kat ''bukumuka''.





Dia jadi ejen one drop perfume takpelah jugak kan... ( eh betulke?)





No comments:

Post a Comment