December 3, 2012

type jangan tak type!



Hola! buena vistas la senoritas! como sillama? aceyhh showing off seciput ilmu yang ada. Weyy bosannya! i got like another 1 month sem break holidays. Dah tak taw nak buat apa ni?! nak kerja mama tak kasik. Aiyyak! sekarang sedang hangat diperkatakan bahawasanya result akan keluar tak lama lagi. Tak payah nak hangat perkata sangatlah! puii HAHA. I'm hoping for the best!

 Otak dah tepu beku umpama diperap dengan sos berdebu didalam bekas yang berabu! okayy ini gila sila berhenti merepek anis! -.- tak taw nak hupdate pasai apa. Tak ada topik sensasi meletop debom berdentum untuk diperkatakan. Makanya, saya akan terus menerus merepek meroyan disini sampai lah saya rasa perlu berhenti. MUEHEHE. Okayy dari merepek tak menyudah di sini, ayuhlah! saya nak kongsi sikit blog-blog yang fastastik-o- yang selalu dikunjungi Si Anish Syajanah binti wong Roshli.

1. Billy info


Billyinfo.blogspot.com

Blog yang sangat berinformasi dan boleh release
 your tension dengan article yang agak 'funny' 

2. PROUDDUCK

Proudduck.com

 Girls, you should read her blog. Simple and inspiring.
 She use to write about her everyday life routine 
which is interesting to me and her jokes -.- adoii. She is the co-founder of FashionValet too!
WALAAHH!


 
 
FynnJamal.blogspot.com

Ada yang tak kenal Fynn Jamal? Fynn mcm Soko versi melayu!
cuba search dekat youtube lagu-lagu dia dan
 sila amati lirik lagu Fynn. 
She is sooo mysterious and her words..
 , her words art.... OMG indahnya bahasa!



Dan kat atas ni Habbo.com. 
Masa form1 dulu suka gila masuk site ni sebab jumpa 
mcm2 jenis orang dari banyak negara and
 kita boleh create caracter dan ada bilik sendiri boleh create party!
 HAHA Cool kan? lepastu bila kita chat
 nanti terapung kat atas mcm dalam gambar ni.Ohsem! boleh addicted terus..
 nak taw nama caracter aku apa?
 kimiwakamai -.- haha entah mana dpt ilham letak nama hudoh ni. HAHA
 

  :) HAPPY READING everyone! :)












No comments:

Post a Comment