June 9, 2011

Boredom

yesterday, nadia ajak pegi taman botani ber-cycling dengan amma dia. But then, then then kan bila kitorang pegi basikal dah habis. Sebabnya kita datang rumah dia lambat sangat. Nadia bengang sebenarnya tapi dia tak tunjuk. hehe sorry nadia. Pastu kita ajak nadia naik bas nadi putra pegi alamanda, saja gedik nak naik bas macam hari tu. But finally, mak dia yang drop kan kitorang. Habis semua duit buat untuk makan. We eat baskin robin besar punnnya! then pizza hut makan sampai lebam and we talk about our future,  Ceywahh!. And suddenly, masa nak turun escalator, ternampak sorang mamat chinese ni rubbing her gf BUTT! =.='' adooiii, (memang salah la kau buat depan aku) nasib baik nadia tak nampak kalau tak, memang teruja habis laaa dia tengok...

and while tunggu my grandpa ambik eh silap my abah,we lepak at starbuck, we talk about fesyen minah rempit sebab nadia kata masa dia pegi alam tu dia nampak macam rempit. Ye lah kan, niat nak bersukan but then melencong ke mall pulak. Nasib baik aku tak pakai seluar track. And and and and guess what??? masa dah nak balik tu, i baru realize yang my phone was missing!!!!! shittttt! Hilangggggg dekat toilet. DAMNN aku macam takde reaction pon masa phone hilang tu. Muka nadia dah macam ( gila ke apa budak ni) HAHAHA






gemok tak anak gajah bawah ni?

i've changed a lot. from chubby little kid to....




orang gila...

lagi lah gilaaa..
wey,aku bosan kau tau takkkk??=.=



No comments:

Post a Comment