June 25, 2011

no followers no problem!



Basically, blog ni dihasilkan untuk meluahkan segala isi hati dan terapi bosannnn saya!. I  know my blog is quite boring and i had nothing to cheer you!! its okay, at least i try to tell you the truth. Even the ugly one! all of my stories, opinion, or mengumpat, i wrote it from the bottom of my heart. Im sorry if you get hurt. I dont really need a lot of followers. For followers, you can follow me if u want. Tak nak pon tak apa sebab saya rasa tak selesa bila terlalu ramai orang baca apa yang saya tulis ( ceywah, macam beribu pulak followers ekau!) blog is like my electronic diary, so no need to hebah-hebah sangat!! orang terdekat akan tahu kewujudan blog ni!.

Somehow, i feel annoyed when some people like ''mata bulat'' to obssesed with their blog! post dekat SEMUA supaya follow and comment dia! what the what!! kalau content hebat, saya pon puja! tapi takkk. Haishhh, to many ''bloggers'' wannabe lahhh!!! just be yourself. Dont seek for fame through your blog!! i know lah semua orang pon ada rasa macam nak jadi femes like ''hanis zalikha'' or ''hana tajima''. Aku pon kalau boleh nak satu dunia kenal!! tak cukup dunia, pluto, marikh! taknak sorang alien pon yang tak kenal aku!! But dont you realize, they are famous because of their own identity, personality. Menyampah betul lah yang tiru-tiru pastu bajet hebat sangat nih!!

p/s: lain kali ingat lagu kesha ''we r who we r''. Jangan tiru, tak bergaya lah!





No comments:

Post a Comment