June 5, 2011

cuti sekolah compilation

budak ni kena paksa buat sign goooood!! HAHA

 i made it all by myself okay!!! seriously no joke!! bantuan mama hanya sikit saja.

semua kata sedap!! heeee. anis dah boleh kawin lah kalau macam ni.
(blushing blushing blushing) hehe



okay, first of all nak cakap draw my things sangat best!!! alaaaa, game yang dalam pesbuk tu. See? main game je sepanjang cuti ni. Oh ya!! semalam, kononnya nak pergi high-tea Raja-raja sempena ulang tahun Agung. Ceywah, glamour gittttu!! mak tam dapat invitation card. So i pon dah excited lah bersiap bagai. Acaranya start pukul around 3 something macam tu la. Last-last, tak dapat masuk istana sebab tak dak selendang. WAJIB rupanya!!! nak jumpa Raja kan!! mestilah kena segak!.HAHAHA. Ramai yang tak dapat masuk sebab tak cukup syarat pemakaian. Okay. masa dia cakap tak boleh masuk tu, muka aku dah toya habis! banyak mak datin tersadai kat luar pagar istana. Paling lawak, ada sorang aunty chinese ni nekad buat perkara agak luar biasa.

Dia bukak salah satu kain yang dah dibalut dekat kerusi, then dia lipat jadikan selendang! wakaka. okay, gua sangat respect dengan ini aunty!! Hambek kau!! nak sangat suruh org pakai selendang kan! at last, me and my cousin terpaksa berambus. Kitorang pergi jalan kat sungei wang makan tempayanki while makcik-makcik kita yang segak pegi masuk istana. Pegi sg.weng pakai kebaya memang semua orang tak pandang lah kan!! blushing betuiii masa nak melintas jalan tu. Macam baru pegi beli baju raya pulok!!!! HEEEEE takpa, bukan senang nak tengok anak dara pegi pavii pakai kebaya indonesia!! Kau berani pakai??  haaaa tak berani diam. Pastu kan, kita terjumpa HMC crew (showdown) tengah makan belakng kita. They look quite HOTT lol! 





No comments:

Post a Comment