June 18, 2011

Tiru gaya saya





she's so gorgeous kan?? haishhh, bila lah aku boleh jadi macam Ruby Jude ( bwueeeeek) sedap pulak orang melayu cover lagu ''baby'' ni. Oh saya ni bukan gemo sangat bieber belieber what so ever tu.. tapi lagu ''that should be me'' yang latest tu sedap jugakk ye dakk?? ''that should be me holding your hand'', ''that should be me feeling your feels'' hehe so sweeeet gittu!!. awwww :') rasa macam teringin nak ''couple''. HAHA siapa nak kat kau anis? tadakkk laaa!. Ke aku yang jual mahal ni hah? tak kisah laa.



 

No comments:

Post a Comment