June 18, 2011

tolong jangan kata aku gila!

Tak sanggup nak letak video dia sebab ''sooooo scarry''. Kalau anda berani, sila taip di youtube.



Tolong jangan kata aku gila okayyy!! tak tahu kenapa tangan ni tetiba menggatal taip perkataan ''exorcism''. Sepatutnya aku patut taip ''tips belajar berkesan'' or ''macam mana nak suka Rosiah''. Yelah, nak spm kan. HAHA.Taip punya taip sekali keluar kisah benar pasal hhttp://en.wikipedia.org/wiki/Anneliese_Michel//en.wikipedia.org/wiki/Anneliese_Michel
( Annelise michel) Punyalah teruja aku tengok video dia sampai terus mengkaji dengan lebih lanjut dekat Wikipedia. Hishhh, gila nya anis ni!

Anneliese michel seorang gadis german yang dilahirkan dari keluarga kristian yang sangat alim . Annelise dipercayai mula diganggu oleh 6 roh jahat( syaiton) semasa berusia16 tahun sehingga mati pada usia 23- 1976 dipercayai tidak boleh menyerap makanan lagi dah. Ramai orang cakap dia menghidap penyakit mental tapi sebenarnya takk. Annelise selalu mengalami gangguan halusinasi semasa sembahyang dan terdengar suara-suara jahat syaitan yang cuba mengahasut sampai dia menjadi lemah. Cerita annaliese ni dah difilemkan bertajuk ''Emily Rose". Anneliese telah dijadikan testimoni untuk pengajian spritual selepas dia mati. Ada beran nak tengok??? HAHA . Jaga-jaga, syaitan dah berjanji dengan Allah untuk merosakkan hamba- Nya.

 P/s: jangan takut, aku ada! hehe

No comments:

Post a Comment