February 17, 2011

Last-last dapat anak





boleh pandang-pandang
boleh pegang-pegang
duduk rapat-rapat
dalam gelap-gelap
bertambah sayangg.....

kepala berjambu engkaulah!! jahilnya kau minah.... nanti kalau ter ''pregnant'' ingat laki tu nak ambik pot huh?? talak punyaa!!! lepastu buang anak dekat parit sempit belakang rumak cik Lemah. Alololo kesiannya kan? takkk. Tak kesian langsung pon orang macam ginih. What happenlah teenagers nowdays....
( teremotional sikit sebab baru lepas tengok baby kena buang dalam youtube)




MUHAMMAD Safiuddin Mohd. Zahari, 19, dibawa keluar dari Mahkamah Majistret Alor Gajah untuk dihadapkan di Mahkamah Majistret Melaka atas tuduhan menyembunyikan kelahiran seorang bayi lelaki dengan cara mengebumikannya, di Alor Gajah, Melaka, 18 Mei. – Utusan/ABDUL RAZAK LATIF

ketiak masam betul laki ni!!!!! sakit hati betuii.

SUNGAI PETANI 14 Mei – Sungguh kejam. Gejala buang bayi kini kembali berulang. Kali ini, mayat bayi yang dilahirkan disembunyikan di bawah katil. Yang ini lagi bangang kau bancuh kat atas lepastu simpan kat bawah macam kau simpan paper lama untuk jual dekat ah choy. Kurang ajarrrrr.






1 comment: